Servis pengiklanan dan review di blog
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Blog saya menawarkan pengiklanan dan juga review dengan harga yang berpatutan. Bagi iklan di blog, anda boleh menyewa tapak iklan sama ada di bahagian bawah header atau di bahagian sidebar, bergantung kepada saiz banner/ iklan yang anda ingin letakkan dalam blog saya.

Untuk review pula, saya menawarkan khidmat review bagi produk/ bisnes/ barangan/ perkhidmatan yang tidak menyalahi undang-undang dan agama. Review adalah bersifat kekal kerana saya tidak akan memadam entry tersebut selepas disiarkan kecuali ada permintaan daripada tuan punya review.

Sekiranya anda berminat untuk sewa iklan di blog saya ataupun berminat untuk review, anda boleh hantarkan butiran di e-mail saya, vendettatraveller@gmail.com

Sekian, terima kasih..

No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.