SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

14:01:00

 


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


Terasa mcm dah lama betul tak join giveaway tauuu. Ajom laaa join GA dari Aien ni hehehee. Geng study KUIM juga niii. Cuma orang kalau tgk aku skrg ni org tak sangka aku student sana wakakakaa. Korang dah join? Kalau belum meh join, klik je banner cantik kt atas tuuu.


The best surprise? From my husband kot. Bagi kek, bagi bouquet kt office. Acehwahh. Tp dia jarang laaa mensurprisekan aku. Usually dia akan tanya aku nak apa. Nampak tak sweet. Tapi kang tau tau je eh dah tolong mandikan anak, dah tolong basuhkan baju, dah siap cucikan berak anak. Skrg ni surprise paling best bila dia kata, dia balik awal hari tuuu. Atau. Weekend ni dia tak kerjaaa. Pehhh. Selalunya sehari sebelum baru dia bgtau sbb benda tu tak boleh dirancang sbb kerja tak tentu. Mmg suprise sangatttt. Itu je pon aku dah rasa Ya Allah seronokkk. Skrg nk cuti pun payah tsskk tskk. Tp kang kalau tetiba kena kerja mula laa aku nak tarik muncung sebatu.


Aku sendiri pun kalau dulu jenis suka buat suprise delivery kt husband. Cuma skrg ni aku mcm lebih suka celebrate berdua je. Jadi duit kita bayar utk surprise delivery tu baik kita buat sendiri. Mau beratus jugak habis betul tak. More privacy and lagi sweet kot? Kuiikui. Apa korang ingat aku tak sweet ke. Aku sweet tau.


Sweet kat pasangan korang jek. Jangan sweet sweet kat pasangan orang lain pulak. Githooo. Takkan benda tu pun nak kena ajor? Hahahaha


Ok good luck utk semua yg join. Siapa lagi buat GA? Meh saya nak join!









You Might Also Like

1 COMMENT

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.