#Segmen: Giveaway dan Mencari Bloglist bynadiajamhari

by - 12:56:00

 

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Raa macam dah lama sangat je tak join GA. Jadi, hari ni, ajommm laaa kita mengejoinkan diri! Huhuu. Semoga ada rezeki kita lah hendaknya.


Segmen ini akan bermula pada 7 Ogos 2020 (Jumaat) sehingga 14 Ogos 2020 (Jumaat), Segmen ini dijalankan selama seminggu, Seramai 10 orang perserta yang bertuah untuk bloglist dan 1 orang daripada 10 orang akan memenangi bodymist 250ml victoria secret ini!


Jom join!

You May Also Like

10 COMMENT

  1. selamat bersegmen.. datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/08/segmen-giveaway-dan-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. saya join gak..goodluck

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/ada-nak-order-origami-3d.html

    ReplyDelete
  3. Hi awak. Terima kasih sudi join giveaway yang Nadia buat. Semoga ada rezeki! Nadia follow awak. Salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. Singgah
    Salam kenal
    Saya baru belajar blog
    ini blog baru saya : https://www.templateppt.eu.org/

    ReplyDelete
  5. Nice Info
    Singgah
    Salam kenal
    Saya baru belajar blog
    ini blog baru saya : https://www.templateppt.eu.org/

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.