Dashboard baru Blogger. Korang rasa?

by - 14:23:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

I just realized yang dashboard blogger dah lain. Hahaa. Tadi aku ada buat satu entry, pastu aku draft. Sbb rasa mcm alaa tak syoknya aku nak menaip panjang-panjang. Sebab aku tak jumpa mana nak tekan justify.  Pulekkk. Ke korang tahu macam mana nak justify apa kita taip ni haa? Eh tak gemor betul lah bila perenggan camni. Tak kemas. Korang faham kan apa aku rasa ni? 





Tu haa benda alah sepertimana gambar di atas. Tapi yang tu aku print screen dari microsoft hahaha. Kalau korang tau, sila ajar aku kejap. Aku ada baca kat FB ada juga yang kurang gemar dashboard baru ni. Aku rasa kalau aku dah jumpa cemana cara nak justfy tu mungkin aku ok je kot. Lagipun aku rasa yang baru ni ada function boleh add table. Ke sejak dulu dah boleh add table tp aku je taktau? Hahahaa



At first I thought yang ni. Tapi bukan. 


Kemudian aku fikir yang ni. Eh bukan jugak

Ah sudahlah. Nyampah aku.

Justify yourself lah. 

Tapi aku perasan button preview post agak memudahkan kita untuk preview kita punya entry. I loikeee. Pendapat korang pulak macam mana? 







You May Also Like

10 COMMENT

  1. dekat dashboard saya ada je button 'justify' sebelum titik 3 yg hujung sekali tu sekali dgn align semua tu.. sebelah button 'table' tu..

    tapi betulla dashboard baru ni ada yg best ada yg tak best, kita ikut saja la haha

    ReplyDelete
  2. take time jugak nak adapt..boleh la..

    kita follow blog comel ni.. and sekali nak jemput join birthday giveaway
    https://anisa-mylife.blogspot.com/2020/05/birthday-giveaway-anisa-anuar-official.html

    terima kasih

    ReplyDelete
  3. rabia tak perasan lagi dashboard baru ni

    ReplyDelete
  4. Huda pernah try, tapi I cannot lah. So huda pun guna je blogger dashboard yang biasa tu hahhaa

    ReplyDelete
  5. rasa macam belum bertukar lagi. okay, nak check satgi

    ReplyDelete
  6. Masih menggagau nak godek itu ini...jadi lambat plak rasa nak mengarang..hihi

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.