Rahsia Puteri Feminine Wash

by - 00:09:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Harini aku nak share kat korang, Rahsia Puteri Feminine Wash yang aku dah guna for almost a month and I really recommended this product untuk kita org perempuan ni. Masa pertama kali aku guna Rahsia Puteri Feminine Wash ni, aku rasa mcm alaahai bestnya dia punya bau. Macam baby punya sabun hehehee. So far aku dah guna dan aku boleh katakan yang I totally love it. Rasa best dan selesa sangat selepas guna.


Bahagian intim anda adalah unik dan memerlukan penjagaan khas. Faraj mempunyai pH berasid secara semula jadi yang membantu mengekalkan keseimbangan bakteria yang baik dan buruk. Mencuci dengan sabun biasa atau gel mandi boleh menyebabkan ketidakseimbangan pH yang akan mengakibatkan masalah seperti jangkitan dengan gejala kekeringan, bau busuk dan kegatalan. Oleh itu, amalan pembersihan bahagian intim yang betul adalah penting untuk mengekalkan kesihatan faraj.

Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash adalah formulasi semula jadi dengan campuran ekstrak herba. Ia direka khas untuk membersihkan bahagian intim. Ia juga sesuai untuk kegunaan harian bagi memastikan kebersihan dan kesegaran faraj.



PROTECT | MELINDUNGI 
⤑Melindungi daripada jangkitan dan kerengsaan faraj. 
⤑Mencegah bau yang kurang menyenangkan. 
⤑Mengurangkan keputihan.
 
REVITALIZE | MEMULIHKAN 
⤑Menganjalkan kulit secara semula jadi.
 
REFRESH | MENYEGARKAN 
⤑Mengurangkan kekeringan faraj untuk memastikan kebersihan and kesegaran faraj


Diperkaya dengan Ekstrak Herba Semula Jadi
Haaa. Korang jangan taktauu, Rahsia Puteri Feminine Wash ni mengandungi ekstrak herba semula jadi tauuu. Meh baca info di bawah:

➤Pueraria Mirifica (Lobata)
⤑Mengurangkan simptom menopaus
⤑Mengurangkan kekeringan faraj 
⤑Memulihkan epitelium faraj atropik 

Quercus Infectoria (Manjakani)
⤑Melindungi organ seks wanita daripada kulat, bakteria dan jangkitan faraj yang lain. 
⤑Mengurangkan keputihan yang berlebihan 

Labisia Pumila (Kacip Fatimah) 
⤑Mengawal atur kitaran haid 
⤑Bertindak sebagai antioksidan 
⤑Menggalakkan sintesis kolagen kulit 
⤑Sebatian fenolik dan flavonoid dalam tumbuhan mempunyai ciri-ciri antikulat dan anti-radang

➤Piper Betle (Daun Sirih)
⤑Antioksidan semula jadi untuk menyingkirkan radikal bebas 
⤑Mengelakkan bau yang tidak menyenangkan

➤Allium Sativum (Bawang Putih)
⤑Melindungi daripada jangkitan virus, bakteria dan yis 
⤑Mengurangkan tindak balas alahan 



CARA PENGGUNAAN
Nak guna senang je. Tak perlu guna banyak2. Sikit je pun dah memadai. Bau wangi tauu. Untuk pengetahuan korang, tekstur dia warna pink, very cute colour dia.
➤STEP 1 
⤑Basahkan bahagian intim dengan air. 
➤STEP 2 
⤑Picit sedikit Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash pada tapak tangan anda. 
➤STEP 3 
⤑Basuh bahagian intim dengan lembut. Biarkan selama 30 saat sebelum membilas.

So, if korang belum pernah try Rahsia Puteri Feminine Wash ni, korang boleh cuba okay. Siapa dah cuba? Cuba share sikit best ke best Rahsia Puteri Feminine Wash ni? Hehee

For more Puteripreneur business opportunity, please contact Y.S.P Industries (M) Sdn Bhd +60124954288
Facebook:Procare
Instagram:@procaremy

You May Also Like

2 COMMENT

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.