Personalized Your Mug with BestSub

by - 01:35:00



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hi March! A March's girl is here. Hihii. *A way to tell people it's your birthday month lols* I can feel this month will be smooth and everything will get better. I hope so. I don't know. Every month I hope something magical will happens such as laki aku dapat pindah sini ke? Lolol. Aku terpengaruh dgn Netfli Series: Locke & Key, so I suddenly feeling feeling nak guna word magical tu. Gasak ko Rrai.

Siapa sini suka bancuh kopi? Tak kisahlah teh ke, green tea, susu anmum ke, susu kambing sekalipun. Aku taktau lah korang cemana, tapi as for me, aku ada SATU MUG FAVOURITE yang mana bila aku nak bancuh kopi, aku akan guna mug tersebut. Mug tu adalah Mug Transformers warna putih. Kahkahh. So childish. Aku rasa mug tu aku guna since zaman kolej. Masih cantik lagi. Entah pasaipa entah suka nau kat mug tu padahal tak ada pun any sentimental value kat mug transformers tuu. Tetiba je dia jadi favourite aku.

Bila kat office pulak, I don't have any special mug. Mug yg kat office aku guna mug aku beli kat kedai dua hinggit. Berat gila mug tu. Buat baling kat muka orang aku rasa boleh lebam. Boleh jadi senjata bila ada ancaman bahaya datang. *tiberrrr*

So I decided to have my new new mug untuk kegunaan di pejabat so I can drink my coffee dengan riang rianya, dengan rasa gembira walaupun kadang-kadang kopi aku bancuh tak sedap, tapi gaya tu sewajarnya perlu ada. Haruslah. Kopi tak sedap, lantakkk. Janji mug aku cantik.

Korang nak tau tak rupa mug aku tu cemana? Okay see gambar di bawah. Itu aku yang lukis yaa hahahhaa maaflah Iols mmg tangan keras kejung tak berseni. I was thinking about having a mug yang very simple then ada nama aku atas tu. Dan aku memilih kombinasi warna merah jambu dan biru yang mana keduanya warna soft manakala untuk tulisan nama aku pulak, aku pilih warna putih. Sangat simple kan?

So lepasni nescaya takdak sapa nak guna mug aku sebab ada aku punya nama kehhkehh. Ianya juga adalah salah satu langkah pencegahan untuk mengelakkan org rembat mug kau, atau, kalau mug kau hilang, haaa kau tau siapa ambik! Kahkah



I was no expecting yang mug aku tu hasilnya akan jadi sangat cantik. Yelah sebab design yang aku mintak tu sangat simple. But look:




Oh my god I totally love it!! The blink blink effect make my mug more beautiful dan tak nampak pun dia punya simple/ kosong. You nailed it! Saya suka saya suka! So lepasni boleh lah acah-acah buat kerja guna laptop dan mug di sebelah? Baru cantik gambar aku ambik. Hahaha. Nak acah-acah buat kerja sekalipun, gaya kena ada.

KAT MANA KORANG BOLEH DAPATKAN MUG NI?
Untuk pengetahuan korang, mug ni korang boleh dapatkan dari BestSub. Mug sebegini bukan sahaja sesuai untuk dijadikan kegunaan diri sendiri, malah, korang juga boleh jadikannya sebagai hadiah untuk yang tersayang. Sesuai sangat untuk Birthdays, Anniversaries, Christmas, New Years, Engagements, Weddings, Graduations, Annual Dinner, Promotions, Mother's Day, Father's Day. Sebab korang boleh personalized sendiri korang nak letak gambar apa kat mug tu, korang nak design macam mana, korang nak tulis apa. Best kan?

ABOUT BESTSUB
Bestsub factory with professional production and quality control have successfully passed the factory audits conducted by BSCI and SQP. Also our products with ISO9001, SGS, CE, FDA and Intertek certifications have won the recognition from all over the world. They are the great products you can really trust and purchase.

Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang. Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)
Kepada sesiapa yang berminat, atau teringin nak mulakan perniagaan/ business printing dengan harga permulaan/ modal yang rendah, korang boleh hubungi Ms. Elaine, 019-9858151
Korang boleh terus whatsapp Elaine. Trust me she's so friendly, she'll help you with anything yang korang tak faham.

Oh ya, selain daripada mug, korang juga boleh dapatkan magnet bergambar daripada BestSub. Magnet? Magnet apa tu? Okay see gambar-gambar dibawah:


Kalau korang rasa nak abadikan gambar-gambar korang yang bersepah kat gallery tu, boleh lah jadikan gambar tersebut sebagai magnet ni haa. Letak kat peti ais boleh, nak letak kat almari besi boleh. Aku punya, aku letak kat peti ais. So everytime nak masak, boleh lah ambik mood tatap muka laki kat peti ais tuuu hahahaa.


Lawa gilaa weh magnet ni. Lepasni aku boleh lah repeat order buat gambar anak pulak. Sbb walaupun dia magnet je, tapi ianya diprint dengan baik dan kemas. I loike.

KENAPA KORANG PATUT SHOPPING DENGAN BESTSUB?
- Their staff very helpful and friendly, she will help you with anything you wanna ask or something you don't understand.
- Barang berkualiti.
- Berbaloi dengan harga.
- Servis printing yang sangat cepat.
- Design akan ditunjuk terlebih dahulu kat korang sebelum design tersebut print out di mug atau magnet.
- Korang boleh guna design korang sendiri, atau mcm kes aku, lakar kat kertas dan mereka akan design untuk korang. Best kan? Hehee
- Penghantaran sangat cepat. Trust me laju gila diaorang print mug dan magnet aku pastu tak lama kemudian sampai dah depan mata.

WHY BUY FROM RETAIL GIFT SHOP WHEN YOU CAN PERSONALIZE HERE WITH LOWER COST AND DELIVER UNTIL YOUR DOORSTEP!

 So here my mug and video sikit sebab nak tunjuk full view mug letops ni.


Very recommended guys. You should grab yours now. Sebab ada offer special untuk korang!


SCAN TO COLLECT RM5 Gift Voucher, Valid until 31st JULY 2020
So apa lagi? Offer ni sah sehingga 31 Julai 2020 tauuu! Nanti kalau korang dah personalized mug korang, share lah gambar, I wanna see it too! 

Have a nice day korang! I wish you all the best!


#ThePresent
#Personalized Gift
#SafeForDailyUse
#BigTree
#NoPinHole
#JSCoating
#SGSCertificate
#colouraccurate
#BestSubMalaysia
#WhiteMug
#GradeA

You May Also Like

6 COMMENT

  1. Waalaikummussalam. Hai! Happy upcoming birthday :) Cantik Mug. Siap ada voucher lagi. Thanks for sharing xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe thank you so much! Nanti boleh laa beli guna voucher tuu untuk dpt harga murah..

      Delete
  2. wwahhh menarik, cun sangat mug dan magnet tuh... nanti nak usha jugak lah kot harga berpatutan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn.. Mmg cantik mug dan magnet tuu. Boleh laa usha website dia...

      Delete
  3. cantikkk mug and fridge magnet tu

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.