My New Favourite T-Shirt Lengan Panjang

by - 13:57:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Yeayyyy!! Akhirnya aku dah jumpa kat mana aku boleh beli t-shirt lengan panjang dengan kualiti kain yang aku suka! Finally. Sebelum ni aku pernah jee beli t-shirt online, t-shir lengan panjang, tetapi I don't really like it sebab material kain yang digunakan tu aku tak berapa suka. Addition: Aku memang jenis yang cerewet bila beli baju. Yelah, orang gemuk ni tak boleh pakai baju sembarangan tak gituu. Lols

Aku macam menyesal pulak sebab beli satu helai jekk. Kalau aku tau, aku beli lebih. Sebab best weh kain dia. Paling best, available lengan panjang pulak tuu. Lengan panjang tau bukan suku suku separuh hahahaa.

KAT MANA NAK BELI?
Korang boleh pergi ke website ni>> https://www.boxy.my/microfiber-long-sleeves
Korang boleh scroll dan survey apa kau nak, apa kau minat, colour apa kau suka. Sebab banyak warna dan pilihan yang menarik.



MAHAL KE?
Tak!!! Seriously, harga dia murah gilaaa. I pun tak sangka harga dia macam ni tau. I thought it will be RM30 something. Yelah sebab baju lengan panjang selalunya harga dia mahal sikit. Tapi korang boleh dapat baju ni dengan harga tak sampai RM 15.00 pun tauuu. Yang penting, kain dia best!!

BERBALOI KE?
Semestinya berbaloi sebab Boxy's long-sleeved microfiber ni adalah direka untuk lelaki dan perempuan, sesuai untuk korang pakai waktu aktiviti luar sebab baju ni kain dia tak panas. Nak buat bersenam pun boleh sebab kain dia ni kalau berpeluh takde nampak nau.

APA SAIZ YANG AVAILABLE?
Untuk pengetahuan korang, Boxy's long-sleeved microfiber ni ada saiz dari saiz XS sehingga ke 3XL tauu. Don't worry. Ada je saiz korang. Untuk maklumat lanjur berkenaan ukuran baju tersebut, korang boleh refer gambar di bawah ni:
KUALITI KAIN BAGAIMANA?
Aku suka Boxy's long-sleeved microfiber ni punya material. Korang boleh tengok gambar di bawah ni. Kain macam ni sesuai sangat pakai lagi-lagi cuaca panas sekarang ni. 




HOW TO PURCHASE?
Okay, sila refer gambar di bawah yaa.


MY OWN TESTIMONI


Soon I will purchase this t-shirt again, I will!

How to contact BOXY?
If you have any doubts/suggestions/comments, products or site, do not hestitate to contact! They can be contacted through sales2.vtapparel@gmail.com or call them at +60127829012. They'll get back to you within 24 hours​

I think I should buy this again and letak kat office dan jadikan sebagai baju 'mode standby' kalau ada tugasan luar kahkahhh. Pon boleh. Sebab sejak-sejak dah jadi gemok ni, mostly t-shirt aku dah banyak kasi orang HAHAHAHAH. Padan muka. Sapa suruh gemok.

KENAPA KORANG KENA BELI T-SHIRT DI BOXY.MY?
  • Baju diperbuat daripada material yang sangat berkualiti
  • Kain sejuk dan tak panas
  • Available baju lengan panjang, sangat sesuai untuk wanita mulimah
  • Terdapat banyak pilihan warna menarik
  • Saiz dari XS sehingga ke 3XL!
  • Harga sangat murah dan berbaloi
  • Kain jenis yang tidak mudah lusuh walaupun basuh banyak kali, trust me
  • Paling aku suka, kain dia jenis senang kering bila kita dah basuh hehehe
  • Penghantaran dan service yang laju dan sangat cepat 

Korang dah pernah beli tak t-shirt dari Boxy? Kalau belum pernah, sila lah grab sekarang yaa. Sebab berbaloi tauuu!

Have a nice day everyone. Aku doakan korang semua dijauhkan dari sebarang penyakit. Jaga kesihatan okay? Jangan galak sangat holiday sana sini tauu. Heheh. I wish the best for all of you my sweet lovely reader!



You May Also Like

1 COMMENT

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.