Lagu Pilihan Mac: Semalam

by - 11:26:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

I am not a typical girl yang suka lagu-lagu menusuk kalbu. Because as for me, there's always a happy song, so why bother listen to the sad one? Oh sorry gais. It is not my intention to sentap your heart. I kenot sgt layan lagu sedih2 ni. Nanti aku rindu laki aku. Nanti aku rindu anak. Nanti aku nangis. Confirm! Aku suka jee, bukan tak suka. Lagu sebegitu selalunya lirik dia cantik. Cantik sangat sampai kadang-kadang aku sendiri menangis.

Oh ya. Rrai cengeng.

Siapa blogger yang kawan dengan aku since 2012, they know lah how broken me long time ago. But now I'm a big happy girl. I can handle my emotion hehehehe

So, lagu pilihan Mac adalah lagu daripada penyanyi yang baru sahaja menjadi penyanyi kegemaran aku sebab suara dia padu gilaaa dan best gilaaa sampai tahap aku rasa mcm Ya Allah kalau dia masuk X Factor UK mesti boleh pergi jauh ni. Suara dia bukan level lagu karok ok! Suara dia next level weh! Aku amaze gilaa dengan persembahan dia masa kat AJL. Secara jujurnya aku tak kenal pun dia sebelum tu. Don't get wrong ehh aku mmg sejenis tak kenal sgt artis-artis ni wahahahaa. Tapi masa dengar dia nyanyi kat AJL tu, terus aku macam, Oh God, siapa dia ni. Kenapa suara dia amazing gilaaaaaaa.

Then, bila keluar lagu baru dia yang bertajuk Semalam ni, terus aku dengar dan jatuh cinta kali pertama. Walaupun aku bukan sejenis yg suka lagu pesen gini, tapi this one I LOVE IT! Kalau siapa tengah broken, mesti kau nangis dengar. Hahahaa. Rrai dah kuat. Rrai tak nangis dah dengar lagu camni. (phuihhh)




I love her voice. Also, the lyric are so beautiful.




Korang dah dengar belum?



You May Also Like

1 COMMENT

  1. suara dia sedap jugak, tapi akak tak minat pulak lagu-lagu dia... entahla jiwa orang tua, lagu-lagu jaman 80-90 dan awal 2000 je yang memikat hati hehehe

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.