New Soy Garlic Glaze Drummets by KFC!

by - 23:10:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Siapa suka makan KFC? Sila angkat tangan. Hahahaa. Well me too! As for me, no one can challenge ayam goreng dia. Favourite gitu! Teringat pulak masa kecik-kecik. Kalau ada apa-apa mesti carik kfc. Nak celebrate something mesti nak kfc. Tak sah kalau tak ke kfc. And I can see gambar masa aku kecik2 dulu, ternyata mak bapak aku sendiri selalu bawak aku p makan kfc hahahaa. Masa kecik-kecik, aku suka carik2 ayam goreng dia, pastu letak dalam kentang putar. Pehh sedappp weh. Tp skrg aku tak buat dah. Let's see kot2 anak aku ikut perangai mcmtu ke hahahaa.

I got great news to all KFC lovers. Sekarang KFC telah melancarkan menu baru iaitu Soy Garlic Glaze Drummet tauuu. Siapa kat sini food hunter tuu boleh laa pergi ke kfc berhampiran dengan korang dan try menu baru ni. Reasons kenapa korang kena cuba Soy Garlic Glaze Drummet daripada KFC ni:

  1. Korang dapat makan menu baru ni dengan harga tidak lebih daripada RM 10.00 tauu.
  2. Harga untuk 1 set Soy Garlic Glaze Drummet ini  hanyalah RM 9.90 sahaja!
  3. Setiap satu set mempunyai 2-pcs Soy Garlic Glaze Drummets, 1-pc Chicken, 1 Whipped Potato dan 1 air Pepsi.
  4. Berbaloi, harga berpatutan dan menjimatkan.
Nak tengok macam mana rupa menu baru Soy Garlic Glaze Drummet ni? Tadaaaaaaa



Aduh. Aku tengok sekarang ni pun telan air liur jee huhuuu. Tapi..... Dengar-dengar tak semua kfc outlets ada menawarkan menu baru ni. Alaaa. Hampa dibuatnya. Sebab kalau ikut list di bawah ni, kat Melaka belum available lagi menu baru ni.



New Soy Garlic Glaze Drummets by KFC hanya available di:

  1. KFC KOTA WARISAN, SELANGOR
  2. KFC SHAH ALAM 2, SELANGOR
  3. KFC SETIAWANGSA, KUALA LUMPUR
  4. KFC DANAU DESA, KUALA LUMPUR
  5. KFC BATU LANCHANG, PENANG
  6. KFC MERSING, JOHOR
  7. KFC TAMAN PERLING, JOHOR
  8. KFC TAMAN TAS, PAHANG
  9. KFC AEON MANJUNG, PERAK
  10. KFC JERTEH, TERENGGANU


Jadi, kalau rumah korang dekat dengan lokasi KFC di atas, bolehlah pergi terjah KFC tersebut dan cuba New Soy Garlic Glaze Drummets by KFC ni. So far, jarang lah KFC Malaysia punya menu menghampakan rakyat Malaysia. Hahaa. Kebanyakannya menepati selera dan citarasa aku. Lagi-lagi ayam goreng dia waww wawww menggiurkan sungguh.

Zaman sekarang ni, kalau korang tak ada masa nak drive ke KFC berhampiran, busy, malas nak bersiap, nak makan KFC tapi nak kena jaga anak-anak kat rumah, atau eh tiba-tiba je pakcik makcik sedara mara datang rumah, order jee dengan Food Panda. Segalanya di hujung jari uols. Order je guna handphone korang yang canggih tu, sekelip mata je rider dari Food Panda terpacak depan pintu rumah. Huhuuu

You guys are so lucky kalau KFC dalam senarai yang aku nyatakan di atas berhampiran dengan korang. Go grab yours now guys! Taktau nak lunch atau dinner apa besok? Okay, korang boleh try menu New Soy Garlic Glaze Drummets dari KFC Malaysia ni. Confirm tak menghampakan! Huhuu. Till then. Have a nice day everyone.



You May Also Like

7 COMMENT

  1. Menu baru.. Nasib x suka garlic. Hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Cik Puan RRAI, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.

    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
    1 x RM200

    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
    2 x RM100

    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
    14 x RM50

    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete
  3. Alamak yang sos putih tu pun akak tak try, ni ada yg baru lagi ye...

    ReplyDelete
  4. sedapnyyaaa mmg tgh craving nak makan kfc pun

    ReplyDelete
  5. sedap eh? ehehe.. nk try beger baru tp nk ayam ni alahai kena masuk pulau. malas masuk penang

    ReplyDelete
  6. Wow menarik ni.. dah join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie? Rm1000 untuk dimenangi.. jemput join ye

    ReplyDelete
  7. Alamak.. jauhnya kat Manjung.. tak dapatlah nak cuba.. huhuhu

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.