Lagu Pilihan February: Feel Me

by - 15:51:00




ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


Yeayyy! Feel Me finally out! I knew this song since bila entah. Seingat aku, Selena ada perform lagu ni live. Tapi dia just nyanyi gitu je sekali kat stage. Takde buat music video ke apa ke. Orang kaitkan lagu ni dengan Bieber. But I don't know laa aku pun peminat tp takde lah fanatik sangat. Bieber pun dah kahwin dengan orang lain. Lagu ni punya lirik macam menusuk kalbu sikit lagi2 kalau berada dalam situasi lagu ni. Tapi aku kan heartless (kononnya), plus, tiada kaitan pun dengan aku. Aku cuma suka lirik dia jurrr hihi.

No one love you like I love ya
Never cheat, never lie
Never put no one above ya
I gave you space and time
And now you're telling me you miss it
And I'm still on your mind
We were one in a million
And love is hard to find

Korang dah dengar belum lagu ni? Aku harap Selena buat MV laa utk lagu ni. 

Have a nice day korang!





You May Also Like

2 COMMENT

  1. Assalamualaikum Sis , jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.



    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

    1 x RM200



    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

    2 x RM100



    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

    14 x RM50



    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.