Comeback Giveaway by Farah Farhana

by - 13:25:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Lama dah rasa tak join GA atau menang GA ni. Hahaha. Semoga kali ni ada laa rezeki iols. Korang yang belum join tu meh join.. Hadiah best2 tauu. So cepat joinnnnn

Aku nak tag: 1, 2, 3









You May Also Like

9 COMMENT

  1. goodluck kak..kalau ada masa free jenguk and komen my blog okeyy

    ReplyDelete
  2. Hai Assalamualaikum kak Rrai! Thanks ya sudi join hana punya GA. Good luck kak :)

    blh tgk senarai peserta kat sini https://hanaintown.blogspot.com/2019/10/senarai-peserta-comeback-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. best of luck ~

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    p/s : comelnya template *mata love love

    ReplyDelete
  4. All the best.

    dari segmen yang sama https://hamkarosli.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.