Komen Pilihan: SAYIDAH NAPISAH

by - 17:01:00

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

From today, aku akan buat post special iaitu KOMEN PILIHAN yang mana, bila aku rasa ada mana-mana komen dari korang yang aku rasa menarik dan aku suka, aku akan post! Hahahaa. Contohnya macam kakcik ni. 

Yes. She was there masa zaman-zaman aku aktig berblog dulu. Malahan aku pernah tau berwasap wasap dengan kakcik ni. Serius weh. Padahal aku tak pernah pun jumpa dia. Hahaha. Kenal melalui blog jeee...

Kakcik is one of my favourite blogger. Sebab dia sangat2 humble and baik gilaaaa. Lagi satu, dia sangat master dlm bidang matematik. Aiyoo. Aku paling benci maths. Subjek paling dibenci dulu tuuu hahahaa.


Thankyou Kakcik sbb sudi singgah blog cabuk kita ni!



You May Also Like

7 COMMENT

  1. whoaaaa itewwww terharuuuu! hahahah. Rrai also is one of my fav blogger laaa tauuu! dah la kita sama baya hehehe.

    ehemm.. jangan benci sangat.. nanti jatuh chentaaa kekekeke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam tidak akan jeee tang jatuh cinta tuuu kakcik. hahahahaa. Sbb mmg tak pndai bidang kira2 ni huhuu

      Delete
  2. Hahaha.. benci maths tu kena sep sikit.. Samalah kita..
    And design blog Rai memang menarik..

    ReplyDelete
  3. Wahh. Kak cik terrer Maths rupanya :)

    ReplyDelete
  4. Waahh,, ada komen pilihan pula ya.. ada yg review blog, buat special segmen.. best jadi blogger nie apa2 post pun boleh buat hahaha

    ReplyDelete
  5. aida juga follower blog sayidah.
    rajin update isu semasa.
    terbaik. aida pun secara x langsung updated!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.