Hello July | GA Makeup SOON maybe?

by - 12:00:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Dah sampai bulan Julai. Semoga bulan ni lebih baik dari bulan lepas. Semoga bulan ni banyak benda baik-baik yang jadi kat kita dan orang sekeliling kita. In Sha Allah..

Thank you so much aku ucapkan kat korang yang masih ingat aku lagi dan drop komen kat entry aku sebelum ni. Hahahaaa. Alhamdulillah. Ingat jugak korang kat aku ekh? Ni mcm nak kasi satu hadiah and buat GA ni! Hihii. Dekat dua bulan aku berangan nak buat GA. Tapi hapahhh pon tadaaa. 

Aku taktau samada nak buat GA alone or cari sponsor sikit. Entahlah. Bukan apa. Malas nak cari sponsor hahahaa. Next GA ni aku nk bagi barang makeup. So kalau nak cari sponsor pun kalau boleh nak cari yang boleh sponsor barang makeup. Korang rasa mcm mana ekh? Patut tak patut aku cari sponsor? Kalau dapat sponsor, bertambah lah hadiah yedakk?

Nanti akan difikirkan semula. Aku mampu berangan je. Hahahaa. Entah ada ke idok org nak sponsor. Maklumlah. Aku ni tenggelam timbul je dalam dunia blog ni sekarang..

Pencarian sponsor masih belum dibuat. Tapi kalau sapa rasa-rasa nak sonsor brg mekap boleh whatsapp aku (019-6373924). Skincare pun boleh gak.. 


Ok gais. Sis nak sambung buat keje. Ni pun curik masa kejap je menaip kat sini. Harap hari-hari korang baik-baik belaka lah ye.

Oh ya. Siapa dah try The Alley? Aku teringin betul. Tapi tak kesampaian nak g beli. Kena fikir dua kali jugak rasanya sbb harga dia lagi mahal dari cool blog hahahaa.

Assalamualaikum..





You May Also Like

8 COMMENT

  1. ada yang dah try the Alley katanya sedap dari tealive. kalau tanya kc? i dont know hahahaha

    ReplyDelete
  2. Ini yang tak sabar nak join ni. Rrai dah mula aktif laa. ^^

    ReplyDelete
  3. x dpt la nak sponsor makeup. huhuhu.. kalau benda lain abam kie boleh je jd penaja GA tu. In Shaa Allah..

    ReplyDelete
  4. Hello Rai.. Wah.. nak buat GA ye..

    ReplyDelete
  5. aida blogging melalui reading list, rrai.
    kebetulan pagi ni link blog rrai naik and aida terjah la.
    now everyday aida blogging. sedaya upaya la.
    sementara keje belum berlambak. baru masuk keje after 22 months cuti blaja, rrai.
    menarik ni. hadiah nyer pun ohsem!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.