Blogger Challenge Number 3 | Handwriting

by - 14:03:00



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Sebelum ni, aku ada buat blogger challenge. Yang mana taktau tu boleh baca kat SINI okay. Korang boleh jek join kalau free heheee. Benda alah ni aku tak buat hari-hari pun. Aku buat bila aku ada masa terluang. So hari ni baru ada masa nak buat challenge nombor tiga iaitu :

Picture of your handwriting

HAHAHAAA! Berdekah aku! Boleh pulak aku letak dalam list. Aku saja je sbb sengaja aku nak jugak tengok handwriting korang hehee. Okay nah aku share tulisan aku cemana. Mohon jangan ketawakan ye.


Kat atas ni tulisan aku tahun lepas. Before aku bersalin. Kira okay lah ko faham lagi kan tulisan aku kan?


Yang atas ni pulak tulisan harini. Buat love love sikit nak bagi comel cehhwah.

Aku rasa okey jek tulisan aku yang penting aku faham aku tulis apa hahaa. Tapi kdg2 tu pernah jugak jadi aku sendiri tak faham apa aku tulis hahahaa.

Siapa yang participate challenge ni thank you so much! Nanti aku terjah blog korang ok!






You May Also Like

6 COMMENT

  1. Cantik tulisan rai.. Bulat-bulat..

    ReplyDelete
  2. Hihihi, comelnya tulisan. Tulisan saya lagilah mcm cacing kerawit ada mcm cakar ayam pun ada xD org lain mmg susahlah nak pahamm! HAHAHAHA. Btw, will join your challenge later! Harapnya tkde limit time lahh ><

    ReplyDelete
  3. ok sgt nih.
    nanti aida share ekk topik ni kat blog :)
    tulisan aida yg serupa cakar ayam ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.