Blogger Challenge Number 2 | Relationship

by - 11:26:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai. Untuk yang taktau list challenge ni and pasal apa, boleh baca entry yang INI. Kalau nak join, jom laaaa. Hehehe. Untuk task kedua, korang kena cerita tentang:
Your current relationship.

Okay. Cuba teka apa current relationship saya?

Hahahaaa. Mestilah dah kahwin! Anak dah satu. 





24 FEB 2018 | Tarikh aku nikah dan majlis kahwin. Aku nikah pagi, and terus buat majlis hari yang sama. Syukur Alhamdulillah. Mertua aku the best. Parents aku pun terbaik. Semua memudahkan urusan kami nak kahwin masa tuu. 

Bila kau nak kahwin, time tu barulah sebenarnya kau nampak siapa yang care pasal kau, yang sanggup datang jauh-jauh semata nak hadir majlis kahwin kau. TAPI. Nanti dia kahwin ko jangan tak balas pulak! Hahaha. Masa aku kahwin, ramai kawan2 from Putrajaya datang. Majlis aku kat Muo. Jauh ok. Dua jam camtu. Lepastu bila membe aku kahwin, aku gagahkan diri pergi majlis dia kat Perak. Padahal masatu perut aku dah memboyot hahaha. Sbb kalau aku tak p, mesti aku serba salah seumur hidup hahaha. 

Now anak aku dah satu. Doakan lah nanti ada lagi rezeki anak lagi. Bersalin mmg bukan mudah. Tapi siapa taknak anak kan? Hihiii. Doakan urusan kami sekeluarga dipermudahkan ya?

Dan. Terima kasih to my husband sebab jadi suami yang sangat sangat penyabar kepada seorang Raihanah. I love you to the moon and back sayang. Semoga kita sama-sama dapat jadi ibubapa yang baik kepada anak-anak kita.


Korang pulak? What is your current relationship?




You May Also Like

8 COMMENT

  1. Cantiknya baju kahwin Rrai ^^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    semoga ikatan jodoh Rai dan suami berkekalan hingga ke Syurga.. Aamiin..

    ReplyDelete
  3. Wah macam best je challenge ni hehe

    ReplyDelete
  4. comelnya rai masa sanding! Semoga impian nak anak kedua tu tercapai!

    ReplyDelete
  5. ITS COMPLICATED muahahahahahaha.

    Cantiknya rraii pakai baju pengantinn. berseri seri hehee

    ReplyDelete
  6. wah pengantin yg masih baru lah jugak ni.
    ibu baru.
    ayah baru.
    serba-serbi baru, rrai :)

    ReplyDelete
  7. lawa busana pngantin n pelamin Rrai.
    hehehe, agak terkejut dapat tau rai dah kawen n ada baby.
    moga happy menempuhi fasa baru ^^
    selamat panten baru n ibu baru. eh, betul ke ayat ni? hehe
    am just excited for you

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.