Blogger Challenge | I challenge Myself!

by - 15:01:00



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Aku nak ajak korang join Blogger Challenge ni. Ada 15 jek! Tak banyak pun. Hahaha. Siapa-siapa ada blog meh buat challenge ni hari-hari. Ni aku yang listkan dan aku edit sendiri gambar di atas. So kalau korang guna and buat post join blogger challenge ni bgtau laaa aku nak jugak bacaaa hehee. Bukan apa. Aku buat ni untuk aku je supaya ada laaaa benda aku nak potpet dalam blog. So sapa takdok idea nak mengarut apa dalam blog mcm aku boleh lah buat ni hari-hari.

Terpulang korang lah. Nak huat hari-hari ke. Nak buat selang sehari ke. Aku pun tak meletakkan syarat kepada diri aku sendiri. Cuma bila aku dah buat post nombor 1, hopefully besok aku dapatlah buat post nombor dua pulak. Kalau tak sempat esoknya, harap lusa aku buat lerrr. Heheheee

Typical. Nama dia mestilah Blogger Challenge kannnn. Aku tengah usahakan buat task nombor satu. Kalau tak harini, esok aku post!

So korang? Jom buat!



......................................................................

1. Introduction and your recent photo.

2. Your current relationship.

3. Picture of your handwriting.

4. Describe your partner or someone you have feelings for.

5. A letter to someone. Anyone.

6. Everyday makeup look. A picture of you.

7. Best advice you’ve ever got.

8. Something for your kids to know.

9. How you stay positive.

10. If you could have any job in the world, what would it be?

11. Share: A difficult time in your life.

12. Tell Me: Are you a sensitive person?

13. Three things that cross your mind a lot!

14. Do you love your job?

15. Five things you hope to have in your future.

............................................................














You May Also Like

14 COMMENT

  1. kak rrai tak wajib post hari hari en, kalau selang sehari boleh tak? hehehe

    ReplyDelete
  2. Hahaha sorry Kak Rrai, dah baca second round baru perasan Kak Rrai cakap tak kisah nak post hari hari or selang sehari :D

    ReplyDelete
  3. Dah joint Rrai.. Esok mula InsyaAllah.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. macam best tapi takut tercakap pasal crush..kantoi pulak nanti hahhaha

    ReplyDelete
  5. Ok....dah sahut cabaran. Insyaallah akan mulakan malam ni...heheh..

    ReplyDelete
  6. Dah join tau...bila bila free mari la jengah

    http://www.aziankhalil.com/2019/07/blogger-challenge.html?showComment=1563624725092&m=1#c7947862123806801636

    ReplyDelete
  7. nampak menarik. nak ikut join la Rrai. Been along time takda ikut blog challenge ni hehe.

    ReplyDelete
  8. nice, rrai.
    aida byk dah buat challenge.
    and 15 topics di atas maybe baru utk aida kupaskan.
    once aida join, i'll inform u ekk :)

    ReplyDelete
  9. orite rrai, Om join ye... ada lah entri tiap tiap hari hehehehe

    ReplyDelete
  10. Hai rai.... Mama Yan dah settle sahut cabaran...
    https://www.aziankhalil.com/2019/08/blogger-challenge-mama-yan-dah-settle.html?m=1

    ReplyDelete
  11. baru nak join and dah start 1st task. silalah visit link ni kalau sudi http://sheilaarshad.blogspot.com/2019/08/blogger-challenge-1-intro-and-recent.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.