Terima Kasih 1700 Followers!

by - 17:00:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Pertama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih tidak  terhingga kepada kesemua yang sudi follow blog cabuk aku ni. Alhamdulillah. Follower blog akhirnya genap 1700. Next mission kita usahakan supaya boleh capai 2k follower. Fuhhh. Boleh ke nak capai sampai 2k tu? Nak capai 1k pun punya lah lama dan susah. Hahahaa. 

Teringat masa mula-mula buat blog dulu, ada 10 orang sudi follow pun dah rasa Ya Allah syukur sangat. Lepastu meningkat jadi 50, lepastu terus aim, aku nak target 100 follower blog. 100 tu pun dah rasa ramai. Eh tup tup hari ni, lebih dari 100 dah. Hehee. Ini semua berkat dari banyak join GA/ segmen yang para blogger anjurkan dan kegigihan aku blogwalking sbb nak cari ramai kenalan blogger suatu ketika dahulu. Ya aku akui, masa tu aku duduk di zaman yang esaited gila nak tambah follower blog. Sekarang ni, follower berapa pun tak ingat, esaited tu pun dah kurang. Sebab? Dah jarang buka blog. Busy.

Antara azam aku tahun ni, kalau boleh aku taknak biar blog aku tak berupdate untuk jangka masa yang lama. Harap aku terus istiqamah lah hendaknya. Semoga blog ni terus sukses dan harap korang terus menyokong dan jangan bosan singgah blog aku yaa.

Thank you!


You May Also Like

19 COMMENT

  1. Tahniah..SA lagi 60 nak cecah 1700 follower...susah betul rasanya nak tambah follower lagi..nak blogwalking masa tak cukup plak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak. nak tambah follower blog ni lagi susah rasanya...

      Delete
  2. daokan saya juga rrai, moga terus istiqamah memberi input :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn. semoga kita sama2 istiqamah. harap2 tak hangat2 tahi ayam lahh hendaknya huhuu

      Delete
  3. Aamiin~ moga tercapai hehehe. jemput joinnn segmen kc :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. semoga terus bersemangat :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Rrai.. Semoga awak terus sukses dalam dunia blogging..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Rrai... Om tengah usaha nak naikkan follower and pageviews. Sama sama kita doakan ye...

    ReplyDelete
  7. Hi tahniah2. Da lebih 1k follower.

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan, Kak Rrai. Tahniah dah dapat 1700 followers. Terima kasih sudi follow blog saya dan jadi follower ke 25. Lambat lagi blog saya nak sampai 1kšŸ˜…. Semoga terus bersemangat untuk berblogging.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.