PROMOSI 50% di Guardian bermula hari ini

by - 09:15:00




ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Guardian buat promosi lagi wehhh!! Tadi aku godek website guardian, woww murah betul harga shampoo and conditioner. Ni lah waktu sesuai nak topup stok shampoo kat rumah. Hahahaa. Apalagi. Jangan lupaaa p serbu guardian.




You May Also Like

7 COMMENT

  1. kalau masuk compom terbeli macam2 heheheh

    ReplyDelete
  2. Harga turun.. serbu hehehe

    http://www.imaginasiklasik.com/

    ReplyDelete
  3. alamak..dah habis promo lah..rugi lak =__='

    ReplyDelete
  4. berbaloi beli..murah ni

    Btw, dah update dalam blog list untuk SEGMENT BLOG LIST AZLINDA ALIN 2019. Tahniah terpilih :) !

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah menang segmen yg abam kie anjurkan. Untuk maklumat lanjut dan cara menuntut hadiah, sila layari http://www.zukidin.com/2019/02/keputusan-bloglist-exchange-segment-by.html. Terima kasih.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.