Hang P Mana?

by - 11:11:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Haihhhh. Pagi-pagi dah mengeluh. Hahahaa. Sebelum ni aku ada buat post mengatakan bahawa follower blog dah mencecah 1700. Alhamdulillah. Tapi kelmarin, bukak blog, tup tup follower tinggal 1699 jek. Amboi! Hang p mana woi?

Bak kata laki aku, ni mesti ada follower blog yang tak puas hati ni hahahaha. Lol. Awat lah dah follow p unfollow balik. Yang kelakarnya, unfollow lepas aku bikin post gembira bahawasanya follower dah 1700. Alahaiiii perangai. Maka follower pun kurang satu, jadi lah 1699. Takpa. Still bersyukur jugak. Takde kurang sikit pun rasa syukur tu. Cuma terkilan sikit je. Kalau betul ada someone unfollow sbb sakit mata tengok angka 1700 tu mmg sedih lah. Kalau sebab system ke, atau sbb akaun gmail dia dah tak aktif ke, tak pa laa. Aku bersyukur aku masih ada 1699 lovely follower yang keep supporting me. Thank you so much!


Sebelum.


Selepas. Rasanya 1 hari selepas aku post entry follower dah mencecah 1700.






Dah follow, unfollow balik. Siapa pernah kena? Hahahaa









You May Also Like

9 COMMENT

  1. Dah mcm IG.. follow lepas tu unfollow.. :(

    ReplyDelete
  2. pulak..agak2 lar kan nak unfollow..dan2 lps up entri hepi pulak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. rasa mcm kelakar pun ada.. redho jek laaa...

      Delete
  3. memula dulu heran jg tp bla dah lama2 arghhh lantak laa.... heheh malas nk pikior

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang sy punya kes ni dia unfollow lepas buat entry.. Hahaha. Rasa kelaka pun ada

      Delete
  4. kat ig selalu je kena , hahaha taknak follow sudah

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.