Branded Baby Warehouse Sale 2019

by - 20:26:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Aku nak kongsikan promosi barangan baby yang akan berlangsung pada 24 sehingga 27 Januari 2019 di Tingkat 2, Evolve Concept Mall, Ara Damansara bermula dari 11.00 pagi sehingga 9.00 malam. Ada promosi kaw-kaw sehingga 90% tauuu! Harga serendah RM1. Ada lebih 100 jenama popular yang akan join warehouse sale ni.

Siapa yang tengah pregnant, elok lah pergi warehouse sale macam ni. Lebih-lebih lagi kalau anak pertama. Banyak barang nak beli. So kena bijak beli time promo. Hahahaa. Barang persiapan anak kebanyakan mmg aku beli masa jualan gudang Anakku dan baby fair TCE & TLM. Berbaloi-baloi.

Banyak benefit bila kita join baby fair camni. Jangan lupa register di kaunter pendaftaran. Selalu bila register korang akan dapat freegift. Dan freegift dia kasi kebanyakan mmg best best belaka. Masa aku pergi TCE Baby Ekspo, freegift dapat pampers mamy poko 10pcs n makanan baby. Masa TLM Baby Ekspo, aku dpt susu ibu mengandung & menyusu 1 kotak, wet tissue, ada mini pack yg dalam dia ada cream stretch mark lagi apa entah, and kat box laki aku, dia dapat shaver sekali. Kuiikui. Aku tak dapat pulak. Aku suruh laki aku sekali p register. Biar dapat dua gift. Heheh. Tamakkkk. Lepastu setiap booth kebanyakannya akan bagi kauorang freegift bila korang mencapai amaun yang ditetapkan. Ada juga yang kau beli sikit je dia kasikkk jgk. Contoh freegift yang aku dapat, wet tissue dan shower cream. Best weh dpt barang free. Dahlah beli barang dengan harga promosi. Lepastu dapat freegift lagi. Kalau beli kedai biasa mana ada dapat.

Cuma itulah, kena banyak bersabar dan bertabah bila pergi tempat mcm ni. Orang ramai. Sesak. Parking pun mungkin pack. Kalau agak-agak tak berapa nak larat tu ajaklah laki korang sekali. Amatlah tidak digalakkan untuk bawak budak kecik. Risau pulak dia hilang ke mana time kita sibuk shopping. Hahahaa

Kat bawah ni antara barangan yang promo time warehouse sale tu nanti.





Maklumat lanjut, korang boleh jenguk FB Branded Baby Warehouse Sale di link di bawah:


Aku tak kuasa dah nak pergi jualan barangan baby. Jalan-jalan kat mall yang tak beso mana pun dah tak berapa nak larat sekarang ni. Huhuu. Doakan urusan aku dipermudahkan tauuu! Tataaa!




You May Also Like

7 COMMENT

  1. Memang berbaloi gi expo macam nie.. harga murah dan free gift banyak.. Cuma kesesakkan tu, kena bertabahlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kaksha.. tapi sesak2 pun berbaloiiii.. hahaha

      Delete
    2. Sesak tu memang kena bertabahlah.. hahaha..

      Delete
  2. Nak kena pergi ni. Thank you for the info!

    ReplyDelete
  3. wahhhh utk yg ada baby atau yg akan ada baby mmg sesuai pi expo2 gini... jimat pun iya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. lagi2 kalau nak ada baby.. brg2 baby dah lah boleh tahan jugak harga dia kalau takde sale.. huhu

      Delete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.