Am I being too sensitive?

by - 13:09:00



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Sejak-sejak masuk trimester ketiga ni, mood jadi over sensitif semula mcm masa trimester pertama dulu. Masa trimester pertama, aku mmg cengeng sangat2. Kalau boleh tiap2 minggu nak jumpa husband, nak dekat dgn husband. Oh ya bg siapa yg taktau aku, utk pengetahuan korang aku dgn husband pjj. Hehe. Sikit-sikit nangis. Ergh. Entah apa-apa. Masuk trimester kedua okay sikit. Boleh control. Ni masuk trimester ketiga, dia start balikkk daaahhhhh. Kalau bukak facebook, bila baca post pasal baby ke apa ke Ya Allah cepatnya nak menangis. Itu hari ada blogger share pengalaman dia bersalin anak dia czer, aku nangis wehhh baca! Ayat dalam gambar kat atas tu berkaca jugak lah mata membacanya. Am I being too sensitive?

Entah-entah dalam wad bersalin suara aku nangis lagi kuat dari anak aku agaknya.



You May Also Like

3 COMMENT

  1. all the best for your trimester hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Tak lama lagi tu. Dah siap semua kelengkapan?

    Owh ye, jemput ke blog saya www.sovitamin.com ye. Ada giveaway :)

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan segalanya yer

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.