PROMOSI Secret Recipe Buy 2 Free 1 Hari Ini Sahaja!!

by - 08:34:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Berita baik utk pencinta kek secret recipe, hari ini ada promosi beli 2 percuma 1 tauuu! So jgn lepaskan peluang yee. Harini sahaja. Dari jam 12 tengahari sampai pukul 5. So grab jangan tak grab. Aku semalam dah makan banyak sgt makanan manis. Harini kena puasa sikit lah kena cut makan manis ni. Huuhuu. Rasa terliur lak nengok kek indulgence secret recipe ni. Next week lah ye? Kite tunggu lepas check up? Hehehhh

Terms & Conditions apply:
- Valid for dine-in and takeaway on 8th November 2018, 12pm – 5pm, whilst stocks last
- Complimentary slice of cake will be of equal or lower value
- Not valid for Square range cakes, Chocolate Lava and Brownies
- Valid at all Secret Recipe outlets nationwide excluding Medini Mall
- Not valid with other on-going promotions, bank discounts, privileges, set meals or offers
- Pictures shown are for illustration purposes only
- The management reserves the right to amend the terms and conditions without prior notice



You May Also Like

8 COMMENT

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.