Pemenang Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai

by - 11:18:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Di hari Isnin yang ramai cuti sempena esok Deepavali, jalan lengang tapi kerja masih banyak ini, aku dengan gembiranya nak umumkan pemenang-pemenang bagi giveaway yang telah aku anjurkan. Alhamdulillah. Ramai jugak yang join. Ada 41 penyertaan kesemuanya. Terima kasih kepada kesemua yang join!

So... Pemenangnyaaa.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PEMENANG KATEGORI RANDOM:
NUMBER 9
https://aienienka.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

PEMENANG KATEGORI KREATIF
1) https://www.rodiahamir.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal.html
2) https://thisni3zahata.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

Sila e-mailkan aku maklumat kalian seperti di bawah ya:

NAMA:
ALAMAT:
NO. TELEFON:
ENTRY PENYERTAAN:

E-mailkan kepada vendettatraveller@gmail.com tauuu. Hadiah akan dipos setelah kesemua pemenang hantar butiran kat aku. Kalau lambat sikit aku pos, jangan marah yee hehehe. 


Untuk makluman kesemua pemenang, setiap pemenang aku akan berikan 1 pcs Face Mask Canola Honey seperti gambar di atas. Hehee. Aku dah pakai. Best! Bau dia pun best! Tips pakai face mask, jangan biarkan sampai dia kering sendiri kat muka. Sebaiknya pakai sampai 20 minit camtu, then tanggalkan mask dan terus tido. Biarkan je muka dalam keadaan lembab2 gittewww. Esok pagi bangun tido korang akan rasa besttt je muka! Aku kalau dah pakai face mask ni mmg tak pakai dah krim malam. Dan selalunya mmg aku akan pakai sebelum tidur.

Kepada yang tak menang, In Sha Allah kalau ada rezeki lebih nanti aku akan buat GA lagi yee. Doakan perjalanan pregnancy aku dipermudahkan dan aku dapat lahirkan baby yang comel-comel dan baik-baik belaka. Hehee. Terima kasih utk kesemua tips dan info yang korang beri. Aku hargai sangat-sangat.

Semoga Allah permudahkan urusan korang. Terima kasih !


You May Also Like

19 COMMENT

  1. wah bestnya! tahniah pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Skrol-skrol.. what??? I WIN?? thanks Rrai.. moga dimurahkan rezekinya dan dipermudahkan segala urusan. *excited lompat²* haha

    ReplyDelete
  3. wahh syoknyaaa, tahniah buat pemenang.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah Terima kasih pilih saya jadi pemenang..

    ReplyDelete
  5. whoaa tahniah pada para pemenang! and moga rrai dipermudahkan melahirkan baby yang comel dan sempurna aamiin! ;)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Terima kasih and tahniah kpd winners aien & rodiah... =)

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat pemenangnya, nak menang lagi jom join GA zumal. Hehe...

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang .bestnya menang

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.