New Look!

by - 17:07:00


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Yeayyyy!! Berjaya juga aku pasang baju baru pada blog. Kali ni aku guna template dari themexpose. Bagi aku, bila guna template ready made yg dah sedia ada macam tu, lagi susah nak edit tauuu. Sbb kod html dia lain benorrr dengan kod yang aku selalu edit. Nak giveup jugak bila lain kita nak ubah, lain yang berubah. Hahahaa. Kalau siapa yg dah lama follow blog aku ni, mesti dia tau aku ni selalu ambik tempahan template denim je. Template denim lebih mudah nak faham hehehee. Tapi usaha tangga kejayaan kann. Berjaya jugak aku ubah ikut citarasa aku. Yeayyyy!!

Gambar kat atas adalah rupa template ni sebelum di ubah suai. Dan gambar kat bawah ni adalah template aku yang telah aku edit semula. Tapi aku tak buang pun kredit kat bawah blog tu. Hehee



Mungkin kat blog arkib tu nak kena letak scroll bar. Bagi kemas sikit. Dan kat bahagian menu tab tempahan edit blog aku nak edit semula bahawasanya tempahan edit blog ditutup. Sbb mcm byk sgt tempahan aku tolak. Bukan apa, takut tak dapat bagi komitmen. Maaf sangat2 ye kepada siapa yang wassap aku tu. 

So. Korang rasa cemana? Ada apa2 tak cadangan utk penambahbaikan? Okay ke K.O rupa baru blog aku ni? Hahahaa




You May Also Like

18 COMMENT

  1. Rajinnya tukar baju baru. Untung tau orang yang pandai edit blog ni sebab dia boleh edit sendiri ikut kesukaan hati.

    Lawa sangat! Kalau bagi Syaza semuanya okay dah 😊

    www.syazaraihanah.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb mcm dah lama jee pakai template yg sebelum ni tuu. huhuu. bosan pulak tgk so tukar lahh baju baru hehee

      Delete
  2. Seperti biasa cantik dan kemas.

    ReplyDelete
  3. wahh rajinnya edit. echa guna theme yg sama jugak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh. sama lah kitaaa ni heheee. jenuh edit tadi..

      Delete
  4. Nice la new look ni. Nampak tenang je hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik ada jugak yang ckp tenang. risau jugak kalau nampak messy..

      Delete
  5. serious template rrai tak pernah tak lawa.. geram pulak dgn kombinasi warna ni ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou om.. hehee. dari dulu taktau lah dah berapa kali pakai kombinasi warna baby blue dgn pink.. rasa mcm dah byk kali pun ada..

      Delete
  6. Cantiklah Rrai.. hihi akak pun tengah duk mikir nak tukar baju jugak nie..

    ReplyDelete
  7. patutla mcm kenal ja blog ni..rupanya dah ctk semacam sorry wak sha bru jln2 ni ahh hihi

    ReplyDelete
  8. cantik. Kena kombinasi warnanya. Ye memang betul nak edit template ready made ni lagi susah. kadang give up juga. huhu..btw, wajah baru mood baru lah kan.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.