Lagu Pilihan November: Kamera Palsu

by - 17:50:00



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Siapa je tak kenal dengan Upiak Isil kan? Dia cukup famous dengan lagu tak tun tuang. Kalau korang nak tau, ni lagu baru Upiak, Kamera Palsu. Aku in love betul dengan lagu kamera palsu ni. Macam biasa, Upiak punya klip video kalau tak kelakar mmg tak sah. Hahaha. Korang tengok lah sendiri.
Lirik dia pun best. Deep gittew tauu.

Makanya jatuh cinta mikir dulu
Jangan karna lihat foto langsung mau
Bukan niat hati bermuka palsu
Salah si abang koq gampang kena tipu
So. Nak edit gambo tu agak2 lah ye. Jangan gampang kena tipu pulak. Hehehh

You May Also Like

6 COMMENT

  1. Wah, best dan mendalam betul maksud lagu Upiak ni...

    ReplyDelete
  2. Asala, alamak saya klik vedio hingga habis..saya ketawa tau..kelucuan..hehehe

    ReplyDelete
  3. Hahaha.. Video klip dia memang ohsem.. Lirik dia pun memang deep giler lah.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Hahaha memang deep kat kaki edit sampai hilang lobang hidung.

    ReplyDelete
  5. lawak giler lagu dia.. haha nasib sedap.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.