Happy Friday. Tapi, happy ke?

by - 08:51:00

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Akhirnya. Tiba hari yang paling ditunggu. Hari Jumaat. Kalau aku, aku suka hari Jumaat ni sebab waktu rehat dia lama sikit. Lepastu time tengahari takde orang laki dah kat office. Hahahaa. Dan yang pasti, esoknya cuti!

Tapi, hari Jumaat lah kadang2 jadi hari yang selalu tiba-tiba je ada kerja datang. Sbb tu tak boleh nak happy sgt besok cuti. Hehehh. Harap-harap weekend takde apa-apa lah. Semoga kita sama-sama dapat spend weekend dgn family instead of working. Kuiikuii. Korang pulak, apa plan weekend ni?


You May Also Like

7 COMMENT

  1. Salam Jumaat gak sis! myra weekend ni ada gathering with KK-based food blogger. harap2 these new guys are great to work with.

    Just followed you here! jemput dtg blog!

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  2. salam...haii i mur lucky 1692 follower lahh hahaha... goodluck sis for ur weekend...
    my plan maybe nk p shopping groceries jer lah...1st time singgah ur blog...semoga happy2 selalu yer....

    ReplyDelete
  3. Zumal ni weekend kerja, weekday rehat. Hehe...

    ReplyDelete
  4. hai kak baru perasan tukar template blog

    ReplyDelete
  5. ari2 happy sbb dok mnghadap baby edan ja sbbnya sha xkerja hiihi

    ReplyDelete
  6. Paling suka hari jumaat kalau tak banyak kerja..kalau banyak kerja mmg pulun siapkan mana yang patut supaya kerja tak banyak nak buat hari isnin.

    ReplyDelete
  7. Weekand time untuk relax.. Membaca, memasak, menonton drama/filem dan bermain dengan anak-anak.. :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.