Cheesetart Sedap delivery/cod Putrajaya

by - 14:21:00


ASSALAMUALAIKUm | SALAM SEJAHTERA

Siapa sini suka makan cheesetart kita geng! Hahahaa. Cheesetart ni mmg favourite aku. Selalu kalau beli kat kedai kek harga dia dalam 2.90 atau tiga ringgit ke atas mcm tu. Tapi saiz dia besar lah dari yang ini. Yang ini kira mcm saiz mini tapi aku lebih suka kecik comel-comel camni. Favourite aku sebenarnya yang perisa blueberry tuu. Pehh. Memang sedap gilaaa!


Blueberry cheesetart- Rasa dia mmg tak boleh disangkal kesedapannya. Hahahh. Mmg favourite sejak dulu kala. Boleh buat ketagih kalau makan ni.


Nutella cheesetart- Aku tak pernah makan nutella cheesetart sebenarnya. Heheh. Sbb kalau cheese2 ni aku macam lebih prefer blueberry. Tapi nutella cheesetart pun boleh tahan sedap jugak. Siapa suka coklat mesti prefer nutella cheesetart.


Seller hantar ke rumah. Caj cod sebanyak RM3 dikenakan utk sekitar Putrajaya. Nak self pickup boleh jee, kat presint 17. Tapi sebab aku malasssss, maka aku suruh kakak seller ni hantar ke rumah. Nasib baik dia memang ada buat penghantaran. Caj cod tu normal lahhh. Duit minyak lagi. Bukan bawak kereta pakai air.

Selain dari Putrajaya, beliau turut buat delivery ke Keramat, Wangsa Maju, Setapak. Harga sangat berpatutan dan berbaloi. Hanya RM20 je untuk 25 pcs. Aku bawak p office, so kasi lah semuaorg sikit rasa. Semua kata sedappp. Mmg recommended lahhh!


Korang boleh klik pada link facebook di bawah untuk tempahan atau sebarang pertanyaan.

Thank you for the delicious cheesetart Kak! Terubat rasa mengidam lepas dapat makan cheesetart ni. Aku postpone niat nak membeli cheesetart camni selagi result air gula aku tak keluar. Bila nurse kata result air gula okay, yayyyy, jom makan cheesetart! Hahahaa

Maybe I will buy this yummy cheesetart again. Nurse suruh kawal makan manis-manis. Tapi haihhh I cannot tahan lah kalau ada cheesetart sedap macam ni. Siapa dok kawasan Putrajaya tu wajib cuba tau! Sedap!



You May Also Like

10 COMMENT

  1. bagusnya dapat yang tak muak.. T^T ritu kita beli dapat yang super muak.. jadi tak berkenan betol laa..

    ReplyDelete
  2. Sedapnya cheesetart! sekali ngap je kalau saiz mini tu. boleh tahan murah juga harganya tu

    ReplyDelete
  3. Sedapnya blueberry cheesetart. Yg nutella tu pun nmpak sedap!

    ReplyDelete
  4. Tengok gambar pun dah terbayang sedapnya

    ReplyDelete
  5. nampak sedap dan mmg fav cheesetart blueberry..rasa masam yang mmg kena dgn cheese

    ReplyDelete
  6. Nampak sedap.. Suka Nutella cheesetart..
    LZ pun prefer beli homemade compare to bakery. Rasa pun lebih sedap..

    ReplyDelete
  7. sedapnya. kalau ada delivery smpai langat boleh mencuba. huhu

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.