Sunday, 30 September 2018

Terima kasih blogger!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


Yeayyyy! Giveaway yang aku buat ada juga yang sudi join! Thanks thanks thanks! Segala komen giveaway tu aku tak jenguk lagi satu per satu. Aku just publish je komen-komen tersebut. Nanti ada masa aku baca yaa entry korangg. Maaf sesangat. Nanti aku curi masa untuk baca satu-satu.

Giveaway akan tamat pada 18 Oktober. Ada lagi masa. Jadi, siapa yang masih belum join tu boleh lah men-join kan diri anda hehehee. Kepada semua yang dah join, aku ucapkan jutaan terima kasih tidak terhingga kerana sudi support giveaway aku yang tak seberapa tu. Thanks again!

Belum join? Meh klik banner kat bawah ni. Jemput join ok!

Ps: Doakan iols sihat senantiasa ya! Lately mudah betul sakit kaki kalau jalan banyak sikit. Mmg org preggy gini atau aku je yg terlebih manja ni? hahahaa








3 comments:

  1. Wah! semangat lain macam bila giveaway mendapat respon kan.

    ReplyDelete
  2. Semoga Rai diberikan kesihatan yang baik.. Aamiin..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.