Tuesday, 18 September 2018

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hari ni mood ada baik sikit nak buat giveaway. Sebenarnya tudung bawal ni dah lama gilaaa aku beli. Beli sebab memang niat nak buat giveaway kat blog. Tapi asyik postpone jee. Lepastu macam nak buat ke taknak buat ke nak buat ke taknak buat giveaway ni. Hahaha. Risau takde orang nak join pulak. Tapi takpe lah. Kita buat je. Harap-harap ada lah yang sudi-sudi nak join.

SYARAT PENYERTAAN GIVEAWAY:
  1. Mestilah merupakan rakyat Malaysia. Sbb hadiah akan dipos hanya dalam Malaysia sahaja.
  2. Buat satu entry bertajuk Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai 
  3. Dalam entry tersebut, letakkan gambar banner kat atas dan sila backlink ke entry ini. Dah publish, tinggalkan url penyertaan korang kat ruangan komen di bawah.
  4. Wajib follow blog ini iaitu: http://www.bajuwarnacoklat.com

PENYERTAAN AKAN TERBATAL SEKIRANYA:
  1. Jumlah peserta kurang daripada 10 orang.
  2. Banner tidak dibacklink kan ke entry ini/ tidak disertakan url entry ini dalam entry yang korang buat.

PEMILIHAN PEMENANG:
Terdapat dua kategori pemenang yang dicari iaitu,
  1. KATEGORI RANDOM- Dalam entry korang letak je banner, backlink, publish dan kasi url penyertaan korang tu kat ruangan komen di bawah. Simple dan mudah.
  2. KATEGORI KREATIF- Sama macam kategori random, cuma letakkan dalam entry tu, tips atau nasihat korang kepada ibu-ibu yang sedang mengandung di luar sana. Utk org yang tengah pregnant tau. Bukan utk orang yang nak pregnant. Hehee. Kesemua mereka yang bagi tips dan nasihat ni, aku akan buat satu entry khas dan kumpulkan tips korang tu semua beserta dengan url penyertaan korang tu. Tak kisah lah tips seperti jangan panjat gunung ke, kurangkan minum ais ke, atau apa-apa saja lah. Hehe. Terpulang nak kongsi berapa tips pun. Nak kongsi satu tips saja pun boleh.

So, HADIAH: 3 HELAI TUDUNG BAWAL UNTUK 3 ORANG PEMENANG

Kalau kategori kreatif ni ramai yang join, kemungkinan hadiah akan ditambah.
Kategori random adalah 1 pemenang manakala kategori kreatif adalah 2 pemenang di cari. Cara aku pilih pemenang nanti, mula-mula aku akan pilih kategori kreatif. So bila aku dah jumpa dua orang yang berjaya menambat hati aku tu, yang lain-lain, automatik aku akan pilih secara random walaupun dalam entry dia ada kongsi tips jugak. Faham dokk? So mereka masih lah berpeluang untuk menang.


Jemput join yee korang. Hehehee. Harap ramai lah yang sudi join..
Tarikh tamat giveaway: 18 OKTOBER 2018
Giveaway akan berlangsung selama sebulan. 





45 comments:

  1. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  2. join!

    https://aniesandyou.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  3. bismillah...

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  4. bismillah

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  5. KAK SAYA REVERT TO DRAFT BALIK..SEBAB salah baca arahan..hehehe igntkn boleh tips apa sahaja...rupanya tips mengandung je..

    ReplyDelete
  6. join

    http://www.sheilainspire.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  7. ok done!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  8. saya join juga,

    https://www.rodiahamir.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal.html

    ReplyDelete
  9. Salam. Cikla join.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html?m=1

    ReplyDelete
  10. done!

    https://msasyraff.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  11. ana join http://adna2029.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  12. kita join ye.. :)

    https://aienienka.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  13. ejulz join :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  14. Join ya...

    http://seindahcerita.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  15. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  16. join

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  17. ida join

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  18. join GA ni :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  19. http://www.bondezaidalifah.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  20. ena join dah; ada 3 tips hamil dari ena. jemput singgah https://www.aeinnamusa.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  21. http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Rrai, akak datang join dan support awak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  23. aida join :)
    http://www.adianiez.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  24. Saya join

    http://azlanbahar.com/contest/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai/

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum ,

    S.K. join, semoga dimurahkan rezeki :)

    http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  26. join

    https://z3tty.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  27. Saya join 😊

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  28. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  29. join :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum! Syaza join ya ^^ Sorry panjang pulak tang tips nya ehe rindu waktu pregnant kihkih

    Giveaway Tudung Bawal Cik Puan Rrai ^^

    ReplyDelete
  31. Join your GA here... :
    https://thisni3zahata.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  32. Saya join:

    http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  33. https://www.cikash.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  34. http://www.ciktie.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  35. saya join

    http://www.papaglamz.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  36. Saya join.

    https://jombercontest.blogspot.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum. Miya join ye.

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2018/10/giveaway-tudung-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  38. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  39. http://jarikontot.blogspot.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  40. https://ftndiana.blogspot.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  41. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  42. https://www.cikmudahimawary.com/2018/10/jom-join-giveaway-tudung-bawal-by-cik_12.html

    ReplyDelete
  43. om join :)

    https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  44. http://www.syamimisaad.com/2018/10/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    Join sama. :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.