Tuesday, 18 September 2018

Beauty Giveaway By Mrs Pip


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA
Hari ni macam mood nak join giveaway rajin so ayuh lah kita join giveaway daripada mrs pip ni. Tapi ada soalan kena jawab, hehee. 

Kena karang sedikit ayat untuk mrs pip ... cer bagitau mrs pip
>>> apa yang korang suka mengenai blog mrs pip?
atau
>>> ada apa-apa soalan yang korang nak tahu mengenai mrs pip tak?

So saya pilih soalan yang kedua.
Soalan saya: After pregnant, mrs pip pakai breast pump jenama apa dan kenapa mrs pip pilih breast pump tersebut? Ada apa-apa tips tak dalam pemilihan breast pump untuk mak-mak selepas bersalin ni lebih-lebih lagi mak-mak yang jauh dengan anak.

Cehhwahhh, kemain kauuu soklan aku. Aduh. Btw, boleh ke soalan saya berbunyi sedemikian wahai mrs pip? Hehehh. Sebenarnya sajaa jee nak tahu, maklumlah kita ni ilmu di dada tak ada, kakak pun takdok nak tanya-tanya. So bila Mrs Pip bukak peluang nak tanya soalan, mmg soalan berkaitan ilmu selepas bersalin lah kite tanyaa hehehee. Harap sudi lah menjawabnyaa...

Korang yang belum join GA ni boleh lah klik banner kat atas sekali tuu yee.

Thank you!










9 comments:

  1. all da best. ray baru join ehehe

    www.raydahalhabsyi.com

    ReplyDelete
  2. gitchuw soalan nyaaa. torbaekkkk hehehe.

    goodluck rrai! :D

    ReplyDelete
  3. Hi RRai ... thanks join GA mrs pip ni ..
    wah soalan ... mrs pip guna breast pump jenama Autumnz coz harga dia affordable buat mrs pip, dan quality pun so far ok ...

    kalau nak pilih breast pump, kalau mampu belilah breast pump elektrik double pump, senang dan cepat nak buat stok susu ... dan pilihlah jenama yang tip top, so kualiti terjamin ...

    tapi, apapun, nak beli tu kena ikut kemampuan ... nanti mrs pip update details kat blog pasak breast pump ni, kot2 ada mak mak lain nak info lanjut juga kan, so boleh share share ...

    by the way, thanks for asking! cheers.

    ReplyDelete
  4. Ika datang dari GA yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  5. Salam... Singgah ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya...😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.