Tuesday, 22 May 2018

Mystery Giveaway by Flavenesz


Komen tentang blog http://www.razanahanis.com, hmmm secara keselruhannya blog memang sangat kemas dan teratur. Cuma mungkin tang header, boleh guna font lain atau besarkan sikit saiz dia supaya nampak lebih menarik. Sbb font header mcm sama dgn font title. Tapi benda ni takde apa pun. Cuma cadangan saya sahaja heheehe sbb taktau nak komen pasal first impression apa sbb blog dah purrrrfecttttt sangat. Hehe



5 comments:

  1. sama lah tak tahu sangat nak komen apa bila blog dah cantik. Goodluck :)

    ReplyDelete
  2. Thank you so much for the support huhu.. Insya-Allah font tu tengah main try and error lagi, tengok font mana lagi ngam.. hehe.. All the best to you.. :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.