Tuesday, 22 May 2018

Buah Tangan Untuk Pembaca Bajuwarnacoklat


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Haiiii. Jenggg jenggggg. Aku ada satu buah tangan yang dah lama aku tak kasi kat pembaca blog ni. Sebelum ni aku pernah buat freebies template yang INI untuk korang. Wah tak sangka dah 2018 pun masih ada yang minat dengan template tu. So now aku bikinkan satu template baru. Off courseeee free. Korang boleh guna. Kali ini aku gunakan tema warna purple. Aku dah lama nak kasi tapi aku buat sikit demi sikit so sebab tu siapnya lama template ni hahahaa. Preview dulu sepertimana gambar di bawah.


Simple je kan? Harap template kali ni ada yang suka. Nanti aku kongsikan koding dia pulak. Aku dah lama nak buat freebies template selain yang sebelum ni punya tu, tapi asyik lupa dan tak sempat je. Kalau ada kurang sila beritahu ya. Maklumlah, aku pun dah lama tak mengedit template, 'seni' mengedit tu dah takdokkk hahahahaa.

Btw selamat berbuka yaa kepada yang berpuasa. Putrajaya berbuka 7.21 hari ini!
Stay strong dan jangan mengelat!








6 comments:

  1. seronok tengok orang pandai2 design ni.. CT memang surrender tak reti hehe..

    ReplyDelete
  2. huwaaa lawanyaa. bagi kc, rrai design apa apa template pun lawa hehehe.

    ReplyDelete
  3. wahhh comelnya design ni rai! Memang berseni betul tangan rai ni

    ReplyDelete
  4. nanti banyakkan freebies template lagi kak ye..sbb rabia suka baca blog kak

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.