Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

by - 18:43:00

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com

So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

You May Also Like

11 COMMENT

  1. Semoga berjaya juga dlm Contest Giveaway ni...Good Luck!...

    ReplyDelete
  2. Haiii Najihah dari segmen yang sama Goodluck!
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  3. Ello miss moving on, no giliran awak >> 12.

    Nanti 29hb ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad!

    Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. ray singgah dr segmen yg sma hiii

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah tau!

    https://aniesandyou.blogspot.my/2018/02/tahniah-kepada-pemenang2-tudung.html

    ReplyDelete
  7. goodluck rai! & tahniah dah menang tudung kat atas tu :D

    ReplyDelete
  8. gud luck
    singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  9. kak shaz singgah dari GA yg sama... gud luck

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  10. goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
    jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
    lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


    CASH RM200 HADIAH GALS-04,

    untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
    lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
    lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.