Thursday, 4 January 2018

Wanita Dambaan Suami? Bagaimana?


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Mesti korang tertanya-tanya dan pelik kan apa lah kejadahnya si Rrai ni merapu pasal wanita dambaan suami pulak padahal dia belum kahwin pun! Kahkahh! Sebelum kahwin ni iols kena lah ambil tahu jugak pasal benda-benda ni. Tak gitu? Lepas kahwin nanti bolehlah amalkan hermonex ni. Oleh itu, iols pun buatlah research dan review sikit. Hehehh

Tak pernah pun rasa benda-benda macam ni penting. Such as supplement ke, something yang ada collagen2 tu, nak tubuh langsing lah, perut tak buncit, jamu ke apa2 ke, sampai lah ke saat ini. Hahahaa!! Sebab apa? Sbb aku takut nanti aku dah tak cantik lepas kahwin! Lol! Ya, mmg akan ada kata, kalau kita hebat di dapur kita boleh jaga hati suami. Entah. Aku dah jumpa banyak orang, dan aku tengok bini dia terer masak pon dia tetap pasang scandal kat luar. Sebab bini dia dah gemuk lah, asyik pakai baju kelawar lah, dah tak mekap cantik-cantik, badan dah menggelebeh. Padahal sebelum kahwin dgn dia, bini dia tu molek je serba-serbi. Dah dia tak reti tolong jaga anak-anak, ingat bini ada masa nak dandan tiap masa?


So aku pun terrrrjumpa lah dengan produk hermonex ni. Aku rasa macam, eh macam best je produk ni. Nak beli skrg mmg idok ler, kite tunggu lepas kahwin ok? Ke ada siapa nak sponsor untuk I? hahahaha. Aku mmg cari produk yang tak pahit dan SENANG MAHA MUDAH untuk aku. Aku rasa hermonex lah jawapannya!

HERMONEX NI APA?
Hermonex ni merupakan minuman pracampuran coklat dan herba terpilih yang baik untuk isteri terutamanya isteri-isteri yang nak suami melekat dan semakin hari semakin sayang. Herba yang diketahui sangat OHSEM dalam menjaga dalaman wanita seperti kacip fatimah, manjakani, akar serapat dan pueraria mirifica ini dicampurkan dengan coklat supaya ia sedap dan mudah untuk diamalkan.

SO, PAHIT KE?
Jawapannya mestilah TIDAAKKKK! Sebab dia rasa coklat. Yeayyyy!! Hehe

So dah nampak dah dia punya best kat situ. Yelah I mestilah nak benda yang boleh diterima anak tekak tak gitu. Kalau pahit dan payau mesti berat je tekak nak telan. 

DANNNN. YANG PALING BEST, hermonex ni berbentuk sachet. So, senang lah nak bawak pergi mana-mana. Kalau agak-agak tak sempat minum kat rumah, ambik 1 and boleh terus masuk dalam handbag. Sampai office boleh bancuh. Senang kan?

CARA MINUM HERMONEX
  1. Minum sehari 1 sachet di waktu pagi.
  2. Bancuh 1 sachet hermonex dengan air panas/ suam sebanyak 80ml.
  3. Minum air putih lebih 3L sehari.



Nampak tak gambar kat atas tu? Haa macam gitu lah sachet hermonex. Pink pink uolsss.

KELEBIHAN / FUNGSI HERMONEX
  1. Membangkitkan nafsu ghairah untuk bersama dengan pasangan. 
  2. Mengetatkan Miss V.
  3. Menegangkan payudara.
  4. Menganjalkan punggung.
  5. Menyelesaikan masalah keputihan Miss V.
  6. memulihkan kulit yang kering dan merekah.
  7. Menjadikan kulit semakin gebu dan lembut.
  8. Menghilangkan jerawat dan jeragat.
  9. Memberi tenaga dalaman wanita sepanjang hari.
  10. Badan lebih segar dan ringan.
  11. Menghilangkan kesan parut kecil dan hitam di celah-celah badan.

HERMONEX SANGAT BAIK UNTUK ANDA YANG:
  1. Menyusukan bayi, ini kerana ramuannya membantu menambahkan penghasilan susu ibu. Jadi, anda yang sedang berpantang digalakkan untuk mengamalkan hermonex.
  2. Berhajat untuk mendapatkan zuriat, kerana hermonex meningkatkan kesuburan wanita.
  3. Nak tegangkan, montokkan tubuh badan dan mengetatkan miss V.
Good news! Point number two. Boleh membantu mereka yang berhajat untuk mendapatkan zuriat. In Sha Allah. Kalau ada rezeki, siapa tahu kan?

RAMUAN UTAMA HERMONEX
Non dairy creamer
Brown sugar
Cocoa powder
Akar serapat
Manjakani
Kacip fatimah
Pueraria Mirifica

Di bawah adalah testimoni-testimoni hermonex yang telah berjaya. 


SELAMAT KE HERMONEX NI?



Untuk maklumat lanjut mengenai hermonex korang boleh layari website hermonex iaitu http://hermonex.com/ dan semestinya 100% ORIGINAL ok! Nanti terbeli yang tak ori/ fake haa tak pasal-pasal jeee oi. 


Apa-apa pun, jemput tengok video di atas! Hehee. Byeee!

2 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.