Monday, 8 January 2018

Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies

14:03:00 2 Comments

TULIS SEBUAH CERITA YANG ADA KAITAN DENGAN 'LIMITED EDITION' ATAU 'SPECIAL EDITION' ATAU 'EDISI TERHAD' ATAU 'EDISI ISTIMEWA'.


Cerita? Sejujurnya tidak ada apa-apa cerita menarik yang ingin dikongsikan bila berkaitan dengan limited edition ni. Kenapa? Sebab aku jarang 'mampu' untuk dapat benda-benda limited edition ni. Bunyi macam kesian kan? Tapi percayalah, tidak ada sekelumit pun rasa rendah diri. Kalau bercakap tentang barang, ya, aku memang tak ada membeli barang yang sebegitu berada dalam kategori edisi istimewa ni. Kebanyakan barang macam ni harga dia 'lebih mahal' sedikit kan. Jadi aku mana lah mampu. Aku baru mula kerja. Jadi keghairahan nak membeli-belah kat barang limited edition ni mcm terbantut bila banyak komitmen yang lebih memerlukan. Jadi kalau tang barang, tak ada. Kalau ada rezeki dapat tudung aidijuma gold label haa aku rasa tu lah julung kalinya dapat merasa barang limited edition.

Tak payah kesian pun kat aku.

Sebab. Aku dapat someone yang limited edition punya to be mine one day! Haa yang ni baru dikatakan limited edition. Sbb belum pernah lagi jumpa yang macam dia. Belum pernah lagi jumpa yang perangai macam dia. Belum pernah lagi jumpa yang comel macam dia. Belum pernah lagi jumpa yang annoying tapi tetap I sayang macam dia. Belum pernah lagi jumpa yang sweet tapi tegas macam dia. Belum pernah lagi jumpa yang boleh tahan maki macam dia. KAHHKAHHH. Sebab tu dia special. Terlalu istimewa sbb no one can beat him. K dah sudah. Takyah puji lebih-lebih sangat karang dia terbaca entry ni habis kembang semangkuk dia.

Korang yang nak join boleh klik pada banner di atas. Good luck ok!

FOOD CORNER

10:45:00 1 Comments

Food corner lah konon-konon ni. Di sebalik balang dan botol air enchanteur tu sebenarnya ada balang milo dan oat HAHAHAAA. Belum spotcheck kat dlm almari bawah meja lagi. Ada maggi lah kopi lah biskut segala benda. Ni semangat nak kerja ke semangat nak makan?

Siapa kat meja dia wajib ada food corner, high five sikit!



Thursday, 4 January 2018

Wanita Dambaan Suami? Bagaimana?

14:33:00 2 Comments

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Mesti korang tertanya-tanya dan pelik kan apa lah kejadahnya si Rrai ni merapu pasal wanita dambaan suami pulak padahal dia belum kahwin pun! Kahkahh! Sebelum kahwin ni iols kena lah ambil tahu jugak pasal benda-benda ni. Tak gitu? Lepas kahwin nanti bolehlah amalkan hermonex ni. Oleh itu, iols pun buatlah research dan review sikit. Hehehh

Tak pernah pun rasa benda-benda macam ni penting. Such as supplement ke, something yang ada collagen2 tu, nak tubuh langsing lah, perut tak buncit, jamu ke apa2 ke, sampai lah ke saat ini. Hahahaa!! Sebab apa? Sbb aku takut nanti aku dah tak cantik lepas kahwin! Lol! Ya, mmg akan ada kata, kalau kita hebat di dapur kita boleh jaga hati suami. Entah. Aku dah jumpa banyak orang, dan aku tengok bini dia terer masak pon dia tetap pasang scandal kat luar. Sebab bini dia dah gemuk lah, asyik pakai baju kelawar lah, dah tak mekap cantik-cantik, badan dah menggelebeh. Padahal sebelum kahwin dgn dia, bini dia tu molek je serba-serbi. Dah dia tak reti tolong jaga anak-anak, ingat bini ada masa nak dandan tiap masa?


So aku pun terrrrjumpa lah dengan produk hermonex ni. Aku rasa macam, eh macam best je produk ni. Nak beli skrg mmg idok ler, kite tunggu lepas kahwin ok? Ke ada siapa nak sponsor untuk I? hahahaha. Aku mmg cari produk yang tak pahit dan SENANG MAHA MUDAH untuk aku. Aku rasa hermonex lah jawapannya!

HERMONEX NI APA?
Hermonex ni merupakan minuman pracampuran coklat dan herba terpilih yang baik untuk isteri terutamanya isteri-isteri yang nak suami melekat dan semakin hari semakin sayang. Herba yang diketahui sangat OHSEM dalam menjaga dalaman wanita seperti kacip fatimah, manjakani, akar serapat dan pueraria mirifica ini dicampurkan dengan coklat supaya ia sedap dan mudah untuk diamalkan.

SO, PAHIT KE?
Jawapannya mestilah TIDAAKKKK! Sebab dia rasa coklat. Yeayyyy!! Hehe

So dah nampak dah dia punya best kat situ. Yelah I mestilah nak benda yang boleh diterima anak tekak tak gitu. Kalau pahit dan payau mesti berat je tekak nak telan. 

DANNNN. YANG PALING BEST, hermonex ni berbentuk sachet. So, senang lah nak bawak pergi mana-mana. Kalau agak-agak tak sempat minum kat rumah, ambik 1 and boleh terus masuk dalam handbag. Sampai office boleh bancuh. Senang kan?

CARA MINUM HERMONEX
  1. Minum sehari 1 sachet di waktu pagi.
  2. Bancuh 1 sachet hermonex dengan air panas/ suam sebanyak 80ml.
  3. Minum air putih lebih 3L sehari.



Nampak tak gambar kat atas tu? Haa macam gitu lah sachet hermonex. Pink pink uolsss.

KELEBIHAN / FUNGSI HERMONEX
  1. Membangkitkan nafsu ghairah untuk bersama dengan pasangan. 
  2. Mengetatkan Miss V.
  3. Menegangkan payudara.
  4. Menganjalkan punggung.
  5. Menyelesaikan masalah keputihan Miss V.
  6. memulihkan kulit yang kering dan merekah.
  7. Menjadikan kulit semakin gebu dan lembut.
  8. Menghilangkan jerawat dan jeragat.
  9. Memberi tenaga dalaman wanita sepanjang hari.
  10. Badan lebih segar dan ringan.
  11. Menghilangkan kesan parut kecil dan hitam di celah-celah badan.

HERMONEX SANGAT BAIK UNTUK ANDA YANG:
  1. Menyusukan bayi, ini kerana ramuannya membantu menambahkan penghasilan susu ibu. Jadi, anda yang sedang berpantang digalakkan untuk mengamalkan hermonex.
  2. Berhajat untuk mendapatkan zuriat, kerana hermonex meningkatkan kesuburan wanita.
  3. Nak tegangkan, montokkan tubuh badan dan mengetatkan miss V.
Good news! Point number two. Boleh membantu mereka yang berhajat untuk mendapatkan zuriat. In Sha Allah. Kalau ada rezeki, siapa tahu kan?

RAMUAN UTAMA HERMONEX
Non dairy creamer
Brown sugar
Cocoa powder
Akar serapat
Manjakani
Kacip fatimah
Pueraria Mirifica

Di bawah adalah testimoni-testimoni hermonex yang telah berjaya. 


SELAMAT KE HERMONEX NI?



Untuk maklumat lanjut mengenai hermonex korang boleh layari website hermonex iaitu http://hermonex.com/ dan semestinya 100% ORIGINAL ok! Nanti terbeli yang tak ori/ fake haa tak pasal-pasal jeee oi. 


Apa-apa pun, jemput tengok video di atas! Hehee. Byeee!