Monday, 18 December 2017

Kurus dengan sihat bersama LEMONEX


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Rata-rata rakyat Malaysia semestinya ada menyimpan hasrat untuk kurus namun begitu tak berapa rajin nak bersenam dan tak sudi betul nak kawal napsu makan. Betul tak? Termasuklah orang yang tengah taip entry ni hahahahaa. Korang tahu tak ada produk terkurus tanpa sengaja yang mana korang bukan sahaja boleh turunkan berat badan malah korang tak perlu bersusah payah nak diet dan exercise! Waaahh. Bunyi mcm menarik kan?


Produk yang aku maksudkan adalah LEMONEX. Apa LEMONEX tuu? Pil ke? Jus ke? Haa meh saya explain secara ringkas mengenai LEMONEX.

APA ITU LEMONEX?

LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon ( Pemix Lemon Drink ) yang sangat berkesan dalam membantu korang menjadi lebih kurus dan sihat. LEMONEX sangat berkhasiat dalam melancarkan pencernaan, menstabilkan tekanan darah tinggi, detoksifikasi racun dalam tubuh, vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan. 

LEMONEX adalah minuman detox yang menggabungkan 4 unsur  yang sangat baik untuk menurunkan berat badan anda dan jadi lebih sihat.

LEMONEX bukanlah ubat kurus yang menggunakan dadah dan tidak membuatkan anda gemuk semula selepas berhenti menggunakannya.

LEMONEX berfungsi sebagai detox dengan menyingkirkan toksin dalam badan yang memudahkan lagi proses pembakaran lemak secara menyeluruh.


APA BAHAN YANG ADA DALAM LEMONEX NI?

Untuk pengetahuan korang, LEMONEX ni mengandungi 4 bahan utama iaitu GRAPEFRUITS (buah limau gedang), LEMON, CITRIC ACID dan NANO SUGAR. Kesemua bahan ini ada manfaat dan kebaikan masing-masing. Sebabtu korang boleh kekal kurus dan langsing kalau mengamalkan LEMONEX ni tau.

  1. GRAPEFRUITS ( buah limau gedang) - membantu menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan. Komponen dalam grapefruits membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.
  2. LEMON - membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan. Juga meningkatkan kadar pencernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah. Lemon juga mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.
  3. CITRIC ACID - Citric acid / vitamin C ini adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisme dan membakar lemak tahap maksimum. Menurut kajian, semakin tinggi vitamin C dalam badan, semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika bersenam.
  4. NANO SUGAR - Merupakan partikel halus sucralose. Ia pengganti terbaik untuk gula biasa. Nano sugar mengandungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah. Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.


9 KELEBIHAN LEMONEX YANG KORANG WAJIB TAHU
  • Tidak perlu berlapar. Ini bermakna, korang boleh melantak ikut suka hati korang jyeeahhh!!!
  • Tidak wajib bersenam. Ini mesti ramai suka mendengarnya. Tapi, bagi aku, tak salah kalau cuba luangkan masa sekejap je untuk bersenam. Kalau bukan untuk kurus pun, untuk kesihatan dan supaya badan tu tak manja sangat hehehe.
  • Metabolisme cepat naik.
  • Detox.
  • Cepat mencairkan lemak.
  • 3 kali lebih pantas melangsingkan berat badan.
  • Tenaga bertambah.
  • 3 kali lebih pantas kecilkan perut. So, takyah lah susah-susah buat sit up hari-hari hahahahahaa.
  • Kurus dengan pantas dan selamat. Yeayyy!
CARA MINUM LEMONEX
  1. Minum LEMONEX 1 sachet 15 minit sebelum korang ambil sarapan korang. INGAT tau. NAK KURUS NI BUKAN DENGAN TIDAK AMBIL SARAPAN. SARAPAN TU SANGAT SANGAT PENTING OK.
  2. Minum air 2-3L sehari. Ini semestinya lah kalau korang tak ambik LEMONEX pun korang mesti tahu kan kita memang seeloknya minum air masak banyak-banyak untuk tubuh badan yang sihat.
  3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula. 7 malam jee uols. Tak lama pun.
SIAPA YANG TAK BOLEH MINUM LEMONEX?
  1. PEREMPUAN MENGANDUNG.
  2. PESAKIT JANTUNG
SIAPA YANG DAH BERJAYA KURUS DENGAN LEMONEX NI?

Well well. Ramai sebenarnya yang dah berjaya kurus dengan mengamalkan LEMONEX ni. Antaranya adalah pelakon popular ENOT!! Yaa. Beliau telah berjaya menurunkan berat badan dengan mengambil LEMONEX yaa tuan puan sekalian. Tak caya sila rujuk gambar dia kat bawah ni. Bukan Enot je. Malah ramai lagi pengguna yang dah berjaya kurus tak sengaja dengan mengamalkan LEMONEX.






HALAL KE LEMONEX NI?

LEMONEX sememangnya telah diperakui halal oleh JAKIM yaa. LEMONEX diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM, jadi LEMONEX tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM. LEMONEX yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI, HALAL, GMP dan HACCP.


ELEHHH. BERKESAN KE LEMONEX NI?

Untuk pengetahuan korang, kebanyakan produk ni dia punya takap keberkesanan adalah berbeza untuk setiap orang ye. Takyah tengok LEMONEX lah, tengok produk macam skincare. Haa. Mesti kau faham apa aku maksudkan. Contohnya kawan aku pakai produk skincare ABC seminggu je dah ploles. Tapi aku kena pakai sebulan baru nampak kesan. BEZA. Effect kat semua orang tu TAK SAMA. Tapi so far alhamdulillah majoriti customer LEMONEX.MY berpuas hati dan berjaya turunkan berat badan malah siap repeat order lagi tau. So, jangan takut yaa untuk mencuba.

PAHIT KE LEMONEX NI? SEDAP TAK?

LEMONEX ni adalah rasa lemon yang sedap. Tak masam pun ye walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasa dia best.

BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?

Biasa dapat dilihat dalam masa 7 hari. Berdasarkan pengalaman customer LEMONEX.MY ramai yang berat mereka mula berubah dalam masa 1-2 hari sahaja. Wowww!

ADA PANTANG LARANG KE KALAU AMALKAN LEMONEX NI?

Tak ada apa-apa pantang larang pun. Berat korang boleh turun even korang tak bersenam dan makan seperti biasa. Tapi LEMONEX.MY ada tips mudah untuk uols yang nak penurunan berat badan 3x ganda cepat. Wahh best kan? Kalau nak tau boleh whatsapp laju-laju kat nombor ni 011-33408954

GASTRIK BOLEH KE MINUM?

Boleh tapi pastikan uols makan macam biasa walaupun berdiet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja okayy.

KAT MANA SAYA BOLEH DAPATKAN LEMONEX YANG ORIGINAL?

Untuk mendapatkan LEMONEX original, korang boleh dapatkan dari LEMONEX.MY. Kenapa? Sebab LEMONEX.MY serius dalam membantu korang mendapatkan LEMONEX dengan mudah. LEMONEX.MY sangat berpengalaman dalam menguruskan bisnes online. LEMONEX.MY juga menyediakan perkidmatan CASH ON DELIVERY yaa kawan-kawan sekalian. Selain daripada itu, LEMONEX.MY juga ada buat POSLAJU  ke seluruh MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPURA dan INDONESIA. Paling best, LEMONEX.MY menerima pembayaran menggunakan KAD KREDIT dan lain-lain pembayaran biasa. PALING PALING BEST SEKALI, LEMONEX.MY juga ada FREE GIFT yang super duper best untuk korang!

Kalau korang ada sebarang pertanyaan, kemusykilan atau apa-apa saja lah yang nak disuarakan mengenai LEMONEX ni korang boleh terus whatsapp ke nombor 011-33408954

Jangan malu dan jangan segan. Kalau korang perlukan nasihat dan bimbingan untuk turunkan berat badan korang boleh whatsapp je nombor tu dan luahkan segala apa yang terbuku terpendam di dalam jiwa tu hehehee. In Shaa Allah team LEMONEX.MY akan membantu korang dan menjawab segala pertanyaan yang korang ajukan tu satu persatu.

Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan LEMONEX, korang boleh lihat di website/ facebook/ twitter/ instagram di link-link di bawah ni. Nak email boleh. Nak whatsapp terus pun boleh.

WHATSAPP011-33408954

Nanti dah kurus jangan lupa iolss yee. Hehehehee.
Selamat Berlemonex!






No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.