Alhamdulillah hadiah baju tido gedik selamat sampai

by - 18:25:00

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA
Entry ni dah lama aku nak buat sebenarnya. Serius dah lama gilaaa simpan hahahaa. Korang ingat lagi tak giveaway paling gedik yang anjurkan dulu? KLIK SINI untuk tengok giveaway tu. Pemenang untuk giveaway tu telah pun aku umumkan pada 26/10/2017. Dan alhamdulilah hadiah telah dipos pada 27/10/2017 dan selepas beberapa hari kemudian telah selamat sampai ke tangan pemenang.

Ini adalah entry yang pemenang giveaway paling gedik tu buat. Fuhh. Terharu kite orang review hadiah kite kasi.



Amacam? Comel tak hadiah aku kasi? Ingatttt. Dilarang pakai buat p kerja. HAHAHAHAHA

Terima kasih semua yang suport blog saya dan kesemua giveaway yang saya pernah anjurkan. Semoga www.bajuwarnacoklat.com terus maju dan semoga owner dia pandai curik masa update blog kahkahhh.

Tataaa!





You May Also Like

2 COMMENT

  1. terima kasih raihanah a.k.a BWC ,,hehe comel sangat tau baju tidur ni , sampaikan berebut dengan nak pakai ,

    ReplyDelete
  2. Memang comel sangat bajunya.. Hehehe

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.