Wednesday, 29 November 2017

Segmen tak ramai join, TAPI..

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Pada Oktober yang lepas aku ada buat satu segmen ringkas [KLIK SINI]. Malangnya segmen tu tak berapa nak dapat sambutan. HAHAAHA. Tapi takpe. Kita tak batalkan segmen tu pun. Tak salah aku ada lah dalam 7 orang mcm tu yang join. Aku agak busy sikit. So tak berapa nak mempromote segmen ni sangat. Jadi kepada siapa yang join, terima kasih sangat-sangat yaa saya ucapkan. Hadiahnya adalah beg seperti gambar di bawah ni untuk seorang pemenang. In Shaa Allah dalam masa terdekat kita tamatkan segmen itu.

Again, terima kasih sangat-sangat kepada mereka yang support and join tu..










No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.