Wednesday, 29 November 2017

Segmen tak ramai join, TAPI..

16:17:00 0 Comments
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Pada Oktober yang lepas aku ada buat satu segmen ringkas [KLIK SINI]. Malangnya segmen tu tak berapa nak dapat sambutan. HAHAAHA. Tapi takpe. Kita tak batalkan segmen tu pun. Tak salah aku ada lah dalam 7 orang mcm tu yang join. Aku agak busy sikit. So tak berapa nak mempromote segmen ni sangat. Jadi kepada siapa yang join, terima kasih sangat-sangat yaa saya ucapkan. Hadiahnya adalah beg seperti gambar di bawah ni untuk seorang pemenang. In Shaa Allah dalam masa terdekat kita tamatkan segmen itu.

Again, terima kasih sangat-sangat kepada mereka yang support and join tu..