Monday, 30 October 2017

Segmen Suai Kenal IG Baru


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Haiiii. Di sini saya nak maklumkan yang saya buat akaun instagram baru. Jadi dengan rasa rendah dirinya, aku nak buat segmen suai kenal IG baru. Ada blogger-blogger yang aku ingat akaun instagram nya tu, aku search and follow. Tapi ada juga yg aku tak ingat nama. Gigih tau aku taip satu-satu nama yg ahli group Blogger's Family send tu. Huhuu. Lepastu aku mcm terfikir, eh why not kita buat segmen je? Kan senang. Hehee

Okay. So ini syarat segmen:

1. Buat entry "Segmen Suai Kenal IG Baru", letak banner di atas dan publish. Bagi link entry tersebut di ruangan komen di bawah.
Jemput follow okay. Tiada paksaan.
3. Jangan lupa letakkan link akaun instagram/ nama akaun instagram korang di ruangan komen atau di dalam entry korang tu okay. Sbb aku nak follow semula. 
4. Sebagai tanda terima kasih dan tanda penghargaan, aku akan senaraikan instagram blogger-blogger yang sertai segmen ni di bawah. Jadi, sambil-sambil tu, korang boleh lah berkenalan dan follow instagram mereka. 

Masa aku buat ig baru ni, antara ig yang awal-awal sekali aku follow is ig kak uzu. Masa aku follow tu aku mcm terfikir, kak uzu nak ke ekh followback blogger suam cam aku ni? Lol. Lepastu tak lama kak uzu request utk follow gua beb! Peh. Rasa mcm artis yg request nak follow. Yelah, she is one of my favourite blogger ok! Gila tak teruja bila blogger femes follow kau? Part ni sumpa aku esaited sbb kak uzu follow aku. Lol Hahahaa

Senarai instagram blogger bagi Segmen Suai Kenal IG Baru:


Thankyou!


HADIAH: 1 FOLLOWER BERTUAH AKAN DAPAT BEG SIMPLE COMEL DI BAWAH NI. TAPI RANDOM COLOUR TAU. HEHE




8 comments:

  1. Om join tau :)Ig : @ombakbergigi

    https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/11/segmen-suai-kenal-ig-baru.html

    ReplyDelete
  2. Done follow. Join :)

    http://www.naniena.com/2017/11/segmen-suai-kenal-ig-baru.html

    ReplyDelete
  3. AL JOIN!!

    http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/11/segmen-suai-kenal-ig-baru.html

    ReplyDelete
  4. Just for fun I guess.

    http://nukilansamurai.blogspot.my/2017/11/segmen-suai-kenal-ig-baru.html

    ReplyDelete
  5. GV join ya kak. :)

    https://galaksiviral.blogspot.my/2017/11/segmen-suai-kenal-ig-baru.html

    ReplyDelete
  6. DONE : https://belogsjm.blogspot.my/2017/11/segmen-suai-kenal-ig-baru.html

    ReplyDelete
  7. Done Follow ig dan entry
    http://yangunguitumanggis.blogspot.my/

    My instagram : @mummyzuestories

    ReplyDelete
  8. Menarik segmen ni, Mrs. A pun nak joinlah.
    By the way bila closing date segmen ni?

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.