Thursday, 26 October 2017

PEMENANG "GIVEAWAY PALING GEDIK"



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Entry ni aku taip laju2 dan simple2 sahaja sbb gue curik masa menaip ini entry hahahaha. Draft dah lama gila weh. Tak salah aku announce GA tamat 16hb haritu. Lol lama betul nak umum pemenang. Btw nama pemenang dah ada, nak menaip entry nak umum pemenang je asyik bertangguh si rrai ni.

Ok. Terus kepada tajuk. Pemenang adalah......................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok sikit lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nahhh
.
.
.
.
.


TAHNIAH KEPADA BELIAU.
Mohon hantar details di bawah untuk penghantaran hadiah anda. Hihi. Emailkan ke : vendettatraveller@gmail.com

NAMA:
ALAMAT:
NO TELEFON:
LINK PENYERTAAN:

Mungkin next time kita akan buat GA lagi? Hihi. Kepala dah fikir dah nak kasi apa. Nak tak kalau kita buat GA camni lagi? Kalau nak, sila komen nanti bila free kita lancarkan. GA camni senang bagi aku. Sbb syarat sikit je. Tapi tu lah, yang tak bestnya hadiah sikit. Yelah aku sorang sponsor. Ikut kemampuan jelah noks. Kite mana lah mampu nak kasi hadiah banyak banyak. Nak cari GA yg ada org sponsor ni, ada ke orang nak sponsor? Hahahaa


Tahniah. Dan terima kasih kepada semua yang join.
Have a nice day!





9 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.