Friday, 27 October 2017

OFFER/ SALE: Famous Amous RM5 80g cookies in bag


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Iols nak kongsikan satu berita best untuk pencinta pemes emes. Nah. Ada sale utk every 80g. Bagi yang tak tahu, 80g ni kecik jek sebenonya. Tak puas makan pun. Tapi jadik lah kan nak buat kunyah kunyah ke, nk bg membe/ awek ke hahaha. Lebih kurang segenggam tangan lah gitu kuantiti dia. Tapi untuk offer RM5 ni tak available utk yg premium. Available utk no nut, butterscotch, lagi apa entah nama dia. Nama susah sis nak ingat lagipun.

Aku takde la addict sgt dgn pemes emes ni. Selalu rembat org punya je. Tak selalu nk p beli sendiri. Kedekut kan? Semalam pergi IOI city mall teman membe beli pemes emes ni. Fuhh bau kedai dia mcm selalu lah, tak pernah tak menggoda.

Terms & Conditions:
1) Valid from 26 – 31 October 2017, 12pm – 6pm only.
2) Not valid at Famous Amos outlets in Penang region, East Coast region, Boulevard Kuching & Miri, and Permy Mall Miri.
3) Valid for standard flavours only.
4) Limited to four (4) packets per customer.
5) Not valid with other on-going promotions, offers and discounts.
6) While stocks last.



Offer ni tak tipu pun. Benaran. Hahaha. Nak beli untuk anak pun boleh.
Have a nice day!






3 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.