Tuesday, 31 October 2017

Hutang yang perlu dilunasi


Assalamualaikum | Salam Sejahtera

Hutang? Eh hutang apa pulakni??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hutang orang request tuto lah! Hahahahaa. Cehwahhh. Ajet ajet je si Rrai ni. Sebenarnya aku tak berapa boleh tahan sgt kalau org mintak ajar ni. Tak sampai hati nak ignorekan. Sbb pernah rasa weh! Aku prnh dgn muka tak malu tanya2, tapi takde siapa pun jawabkan ketidakfahaman aku tu. Masatu zaman aku time baru baru main blog. Mmg taktahu langsung apa-apa pasal kod html blog ni.

rrai, macam mana nak buat social button macam rrai?

Ok awak nnti titew buatkan hokeh. Kahkah. Tapi not now lah. Tunggu nanti ok bila kita free sikit. Boleh tak boleh tak?

Lagi satu tuto pasal menu tab. Sbb ada sorang kakak cantik ni dia buat tak jadik jadik. Takpe. Nanti I buat entry tu yaa.

Masa je mencemburui ni. Ada masa kita buat entry.

Oh ya. Jemput join segmen aku anjurkan ni ya! Ada satu beg comel aku nak kasi follower bertuah! Klik link di bawah:







3 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.