Thursday, 21 September 2017

Giveaway Paling Gedik


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Pada hari yang berbahagia dan mendamaikan ini, aku dengan berbesar hati dan penuh rendah diri nak ajak korang join giveaway yang aku anjurkan ni. Aku namakan dia Giveaway Paling Gedik. Kenapa? Sebab tak angin takde apa tiba-tiba terdetik nak buat giveaway yang maha simple dan taknak letak syarat susah-susah.

Bagi siapa yang nak join, langkah-langkah yang perlu anda lakukan adalah:

1. Buat satu entry bertajuk Giveaway Paling Gedik, letakkan banner di atas dan backlink ke entry ni. Nak tag sesiapa atau tidak, terpulang.
2. Follow blog ini>>> http://www.bajuwarnacoklat.com dan instagram ini>>> https://www.instagram.com/rraihnh/
3. Komen link entry yang korang buat tu kat entry ini sahaja. Di tempat lain gua tak terima.

Hadiah? Nah. Hadiah paling gedik aku nak kasi. 


Baju tidur comel [random design] untuk seorang pemenang bertuah. Ni baju tido tau Jemah. Jangan pakai buat p kerja pulak. Aku tampo nanti. Baju ni free size okay.

Penyertaan terbatal secara automatik sekiranya jumlah peserta tidak melebihi 5 orang. HAHAHAAA. *kesian*

Kalau ramai join, In Shaa Allah aku tambah hadiah. So, meh lah memeriahkan giveaway ini yaa uolss.

Tataa!





*UPDATE  22 SEPTEMBER* : TARIKH TAMAT GIVEAWAY ADALAH PADA BILA-BILA MASA YANG AKU SUKA. HEHEHH

50 comments:

  1. Kak Sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  2. join http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  3. gee join!

    http://www.sisgee.com/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  4. https://messarah.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  5. Bismillah, saya join :)
    http://thezofiroh.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    p/s : Ig & Blog saya dah lama jadi follower setia awak ;)

    ReplyDelete
  6. Join ! https://nysachubby.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum, saya join yaa :D

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  8. join...

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  9. I join

    https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  10. joined :)

    https://raizahalisah.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  11. om joined :)

    https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  12. Saya suka Giveaway gedik nih, ahahahha~ bila last date ?
    Nah, dah joinnn.... hope ada rezeki...huhuhuuu ~

    http://nonasani.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  13. Salam saya join juga

    http://najahmustapa.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html?m=1

    ReplyDelete
  14. http://www.syuhadasalleh.com/2017/09/22/giveaway-paling-gedik/

    ReplyDelete
  15. Hahaha comelnya GA ni! Join jugak ye

    http://farhannajafri.blogspot.com/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  16. join :)

    https://ohthrillers.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  17. join!
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/09/giveaway-paling-gedik-by-raihanah.html

    ReplyDelete
  18. join juga....

    http://www.mrspip.com/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  19. salam saya join

    https://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  20. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  21. Hai Rrai,

    Mai datang support GA ni, http://missobsesi.blogspot.com/2017/09/giveaway-paling-gedik.html :D

    ReplyDelete
  22. http://kylifa.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    rasa lucu pula nama GA ni...hehe all the best!
    salam kenal dari Sabah!

    ReplyDelete
  23. http://www.jiakreatifelt.com/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  24. Wana dah join! :D

    http://belogwanaeiskay.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  25. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  26. mus join !!!

    http://mushyzaini.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  27. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  28. http://theieraziera.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  29. saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  30. Assalammualaikum...

    Join juga :))
    https://nam-comel.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  31. join

    http://puankuci.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  32. SAYA GEDIK NAK JOIN JUGAK..HIHI
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  33. saya join

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  34. Join!
    https://asyiqin89.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  35. http://www.syamimisaad.com/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  36. Join.

    http://hanaqueenstation.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  37. Sis join :

    http://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/09/giveaway-paling-gedik.html

    Instagram : @ladyinredplanner
    Facebook : Sis LZ

    Thank you..

    ReplyDelete
  38. Akak join jugak ye Rrai.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  39. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  40. Joinnnnn.....

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  41. Sempat lg tak join ni :D

    http://www.naniena.com/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum...mama dtg join giveaway...
    http://maszull.blogspot.my/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  43. Done join lepas lama tak update blog. Hihihi
    http://sheerachocolate.blogspot.my/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  44. as salam..saya join ye..
    http://jnjikita.blogspot.com/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  45. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/giveaway-gedik-by-bajuwarnacoklat.html

    ReplyDelete
  46. ater... kita pun nak menggedik jugak nih
    http://salatulzarida.blogspot.my/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  47. joined !
    http://dramaticyang.blogspot.my/2017/10/giveaway-paling-gedik.html

    ReplyDelete
  48. ---------------GIVEAWAY TAMAT--------------------

    ReplyDelete
  49. Tahniah kepada yang menang.

    Kot ada nak join giveaway domain dan hosting percuma, boleh klik sini: Giveaway Domain Dot Com dan WordPress Web Hosting Percuma

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.