Follow Us @soratemplates

Sunday, 13 August 2017

Planner Giveaway by Eeca Shyaa


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Giveaway pertama yang aku join in August. Hehe. Jadi saya berharap Cik Puan Eeca sudi kasi kite planner ni supaya kite boleh konon-konon nak jadik cinta si wedding planner? Kahhkah. Dah lama tak menang giveaway wehh! Mana taknya, dah jarang join giveaway. Hahahahaa. Kalau dulu alhamdulillah bila rajin join giveaway kat blog ada je rezeki terselit menang di antara semua yg aku join tu. Sekarang ni bila malas mmg kirim salah jelah. Off course Allah mesti kasi kat orang yang rajin tak gitu?

Good luck juga kepada semua yang join.

Kalau uols nak join sila click bertalu talu pada banner comel di atas. 





3 comments:

  1. kc dah join. kasi can la kc menang ek? muahahhaa. gurauuu. btw, goodluck rrai! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa. Ada rezeki tak kemana kc. Good luck juga!

      Delete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.