Wednesday, 26 April 2017

THANK YOU!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Remember my previous entry? I mean THIS entry. Aku sedang mencari beberapa sponsor untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang akan aku anjurkan pada masa akan datang ni yang aku sendiri tak tahu bila nak buat HAHAHAA. In Shaa Allah minggu depan maybe? Bergantung kepada tahap ke-busy-an aku. 

Saya sangat bertuah sebab walaupun blog saya ni hidup segan mati tak mahu je sejak dua tiga menjak ni tapi kawan-kawan blogger sentiasa support. Contohnya giveaway yang aku nak buat ni. Aku fikir takde lah sangat orang nak sponsor. Tuptup ada beberapa blogger murah hati yang nak sponsor hadiah. Wahhhh. Hadiah best-best pulak tu. Nak tau apa? Rahsia! Hehee. Yang penting bukan 'barang-barang blog' atau hadiah berupa topup. Ianya adalah berupa barangan yang korang boleh guna. Hehee.

Kalau nak sponsor, whatsapp je aku ya. But dont expect me to reply on the spot lah. Tarikh tutup pencarian sponsor? Ikut suka hati aku. Tak tau bila. Heheh. Kalau aku rasa nak buat GA tu, aku close lah pencarian sponsor. Begitu lah gamaknya.

Terima kasih kepada semua yang masih mengunjungi dan membaca blog saya yang entah apa-apa ni. Kunjungan, komen dan kehadiran anda saya akan balas dengan menganjurkan giveaway. Haaaa gittewww. 

Selamat malam dan selamat maju jaya.
Tingkatkan perut, kurangkan mengumpat.
Sekian.



2 comments:

  1. goodluck sis ! kalau jadi saya nak join . heeeeee

    ReplyDelete
  2. you've been tagged!

    http://messarah.blogspot.my/2017/05/blue-sky-tag-11-of-me.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.