ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

PENCARIAN SPONSOR UTK UPCOMING GIVEAWAY!




ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai uolsss! Miss me? KAHHKAHH. *perasan* Lama tak nampak batang hidung, tup tup muncul terus buat post pencarian sponsor? Hahahh. Aku cadang nak buat GA ni dah lama dah. Jadi untuk memeriahkan lagi giveaway ni aku nak cari beberapa orang sponsor untuk sponsor barang kepada para pemenang. Kalau ada yang sudi, sila-sila lahh yaa hehehe.

Tapi ada syarat-syarat kalau nak jadi sponsor ni. Untuk giveaway kali ni aku takmo hadiah berupa topup/edit blog/review/cursor/header/watermark dan yang seangkatan dengannya. Hadiah hanya berupa barangan kepada pemenang sahaja. Contoh lipstick ke, beauty tools ke, blouse ke tudung ke notebook ke beg ke susu kambing ke haaa yang macam tuu laa. Hadiah berbentuk barangan. Tapi jangan bagi barang bukan-bukan pulak ye.

Hadiah tu pulak, bila pemenang dah dapat, setiap pemenang yang terima tu kena buat appreciation post untuk sponsor yang bagi dia hadiah tu. Contoh aku kasi kau lipstick ke, haa sila buat satu post review untuk lipstick tersebut. Review ringkas je. Okay? Sebagai tanda penghargaan kepada sponsor tersebut.

Bagi yang berminat untuk sponsor, sila whatsapp saya di 019-6373 924
Sertakan sekali gambar hadiah yang korang nak sponsor. Tak ada gambar, aku anggap korang tak serius. So nanti bila aku buat GA, jangan terkejut kalau kau tak tersenarai sebagai sponsor.

Sekiranya mendapat sambutan GA ini akan berlangsung tidak lama lagi. Bila tarikh? Tunggu saja. Ada rezeki, nanti saya buat. Hehee

Terima kasih!



4 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...