ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

THANK YOU!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Remember my previous entry? I mean THIS entry. Aku sedang mencari beberapa sponsor untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang akan aku anjurkan pada masa akan datang ni yang aku sendiri tak tahu bila nak buat HAHAHAA. In Shaa Allah minggu depan maybe? Bergantung kepada tahap ke-busy-an aku. 

Saya sangat bertuah sebab walaupun blog saya ni hidup segan mati tak mahu je sejak dua tiga menjak ni tapi kawan-kawan blogger sentiasa support. Contohnya giveaway yang aku nak buat ni. Aku fikir takde lah sangat orang nak sponsor. Tuptup ada beberapa blogger murah hati yang nak sponsor hadiah. Wahhhh. Hadiah best-best pulak tu. Nak tau apa? Rahsia! Hehee. Yang penting bukan 'barang-barang blog' atau hadiah berupa topup. Ianya adalah berupa barangan yang korang boleh guna. Hehee.

Kalau nak sponsor, whatsapp je aku ya. But dont expect me to reply on the spot lah. Tarikh tutup pencarian sponsor? Ikut suka hati aku. Tak tau bila. Heheh. Kalau aku rasa nak buat GA tu, aku close lah pencarian sponsor. Begitu lah gamaknya.

Terima kasih kepada semua yang masih mengunjungi dan membaca blog saya yang entah apa-apa ni. Kunjungan, komen dan kehadiran anda saya akan balas dengan menganjurkan giveaway. Haaaa gittewww. 

Selamat malam dan selamat maju jaya.
Tingkatkan perut, kurangkan mengumpat.
Sekian.



New song on my Blog!


 I usually choose a song that have sentimental value so my blog will look so F tenang and relaks (konon-kononnya). But this time aku pilih lagu because of the lyric. Sebab lirik dia ada benda-benda yang kadang-kadang aku cuba nak sampaikan kat orang. HAHAHAHAAA.




SETIAP PEREMPUAN ITU CANTIK. KITA TIDAK PERLU MANA-MANA LELAKI UNTUK TENTUKANNYA.


Have a nice day. Tata!




PENCARIAN SPONSOR UTK UPCOMING GIVEAWAY!




ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai uolsss! Miss me? KAHHKAHH. *perasan* Lama tak nampak batang hidung, tup tup muncul terus buat post pencarian sponsor? Hahahh. Aku cadang nak buat GA ni dah lama dah. Jadi untuk memeriahkan lagi giveaway ni aku nak cari beberapa orang sponsor untuk sponsor barang kepada para pemenang. Kalau ada yang sudi, sila-sila lahh yaa hehehe.

Tapi ada syarat-syarat kalau nak jadi sponsor ni. Untuk giveaway kali ni aku takmo hadiah berupa topup/edit blog/review/cursor/header/watermark dan yang seangkatan dengannya. Hadiah hanya berupa barangan kepada pemenang sahaja. Contoh lipstick ke, beauty tools ke, blouse ke tudung ke notebook ke beg ke susu kambing ke haaa yang macam tuu laa. Hadiah berbentuk barangan. Tapi jangan bagi barang bukan-bukan pulak ye.

Hadiah tu pulak, bila pemenang dah dapat, setiap pemenang yang terima tu kena buat appreciation post untuk sponsor yang bagi dia hadiah tu. Contoh aku kasi kau lipstick ke, haa sila buat satu post review untuk lipstick tersebut. Review ringkas je. Okay? Sebagai tanda penghargaan kepada sponsor tersebut.

Bagi yang berminat untuk sponsor, sila whatsapp saya di 019-6373 924
Sertakan sekali gambar hadiah yang korang nak sponsor. Tak ada gambar, aku anggap korang tak serius. So nanti bila aku buat GA, jangan terkejut kalau kau tak tersenarai sebagai sponsor.

Sekiranya mendapat sambutan GA ini akan berlangsung tidak lama lagi. Bila tarikh? Tunggu saja. Ada rezeki, nanti saya buat. Hehee

Terima kasih!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...