Friday, 17 February 2017

Segmen Review Blog By Syahirah Valiant



Date : 12 Februari 2017 - 12 March 2017

Click banner untuk maklumat lanjut. Jemput join!


11 comments:

  1. selamat bersegmen ye ^^ salam kenal dari brunei

    ReplyDelete
  2. hi, saya datang dari segmen yang sama..
    Good Luck :)

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  3. selamat direview , bagus tau segmen nih sbb kita boleh tahu apa kelebihan dan kekurangan blog kita . hehe .

    saya singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/segmen-review-blog-by-syahirah-valiant.html

    ReplyDelete
  4. yay elsa pun join jugak! tapi turn nak direview lama lagi hukhuk

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen...slm blogwalking

    ReplyDelete
  6. dah lama tak singgah blog Rrai.. selamat bersegmen

    ReplyDelete
  7. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  8. Rindu nak jenguk sini, hehehe. Hi rrai!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.