Sunday, 27 November 2016

Tempahan Edit Blog: Natasha

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Tempahan kali ini adalah daripada Natasha. Dia nak hasil yang simple-simple sahaja. Maka dapatlah hasil yang sedemikian. Untuk background dia nak warna biru kosong. Actually theme dia bukanlah warna biru+pink. Also masuk jugak warna-warna lain. Oh ya actually font header (Natasha Amira) tu famous giloss okay lepas aku edit blog Faiqah, dua orang mintak font sama macam Faiqah. Tapi yang Natasha punya ni tak sama dengan Faiqah. Lain font. Sebab aku tak jumpa font Faiqah tu nama apa. Lols. Font kat laptop aku banyak gila sampai pening nak mencari hahahahaa. 


Terima kasih sebab sudi tempah dengan saya!

9 comments:

  1. Cantek! Kalau tak silap nama font tu Northern Lights kan?

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik Rrai....cantiknya...

    ReplyDelete
  3. Cantik! Good job dear :)

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  4. Cantik Rrai... Gut job... pandai design..

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru :)

    sudi2 la join contest Nurul ni ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.